hocama aşığım

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
bir asistandan hoşlanıyorum.benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim?aramız iyiy ama hekese aekadaşça davranıo bana da öle mi acaba aradaki farkı nasıl çözebilirim?bana ders konusunda çok yardımcı oldu bi iki sigara içmeye çağırdı beni.geçen dönem gülüp espri yapıp eğlenidoduk.ama bn anlamasın die artk pek gülmemeye başladım.bi kere sıcak davranmadı ders anlatrken.bşt hissetmio mu acaba ki öğrencisine o gözle bakmaz die düşündüm de vazgeçtm bi ara ama geçen gün gene iidk.dün onu düşnmekten hiç ders çalışamadım.yardım edin bana.:)selam verirken bana göz kırpıo bu ne anlma gelir?ben 22 0 25 yaşnda.beni güldürüo kendimi yanında ii hisediorum.ama o erzurumlu bn trakyalıym uyuşablr myz bilmiorum.acaba içimdeki boşluğu doldurduğu için mi kapıldım?okulum bitene kdr da düşünmüyorum bi ilişki hem bn söyleyemem ondn beklerim.yardımcı lusanız sevinrm.

Bu hoca öğrenci ilişkileri bu aralar artmaya başladı sankim.
Valla hiç deme öğrencisine o gözle bakmaz falan. Bakıyorlar bal gibi.
2 yaş bir şey değil ama dikkatli ol yinede kaptırma sakın kendini.

çok fena kaptırdımştm bi aralar 3-4 ay her an aklımdaydı. derslerimi de batrdm.şimdi muhabbetimiz oluca düşünüyorum çok dün bütün gün onu düşündm mesela sınavlaım varken.faceden hep takip ediodum.ama brs vazgeçmeyi düşünüyorum. olmıcak belki uyuşamıcaz niyetini de bilmiorum.erkekler daha havalı kızlara bakıomuş.nası bi tip beğenir onu da bilmirum.

Aman canım bende hocama aşığım diye konunun ismini okuyunca kötü birşey olmuş baban yaşında 50 yaşlarında bir hocaya aşık olmuş kız eyvah dedim üzüldüm bi an

Oysa ki aradaki yaş farkı çok az nerdeyse yok sayılacak derecede.Hoca seninle ilgili ne düşünüyor bilmiyorum ama bence sen ona karşı boş olmadığını ona azda olsa yansıtmalısın.Cekinicek birşey yok.Hoca sana o gözle bakmıyordusa bile şimdi farkedince oda düşünmeye başlıcak seni.Hiç birşey olmaz sonuçta insanız herkese aşık olabiliriz seni asıcak uniden kovacak hali yok ya.Koskoca insanlarsiniz.Bence sen onunla biraz fazla iletişim kurmaya çalış yanına git yardım falan iste.Şakalaş fln bakışlarınla yansıt birşeyler.

VALLAH 6-7 sene önce bende okuldayken öğretmen asistandan hoşlanıyordum.Kendisi benden 8 yaş büyüktü.Ben büyük sınıfa gidiyordum o küçüklere dersveriyordu.Tanımıyorduk birbirimizi bile.Bir kaç kez selamlaşmıştık öylesine fazla birşey olmamıştı yani.Sonra hocayı facete ekledim kabuletmeyince ben çok kırılmıştım bide üstüne hesap bile sormuştum oda bana ben hiçbir ögrenciyi kabuletmiyorum o yüzden lütfen kızma demişti bana.Ama bu kadarıyla bitmiyor.Sonra hocanın kız arkadaşı olduğunu öğrendim trip atmayı fln hemen kestim.Şimdi düşününce vaybe bende cesarete bak dediğim oluyor.

Şimdi bir kaç hafta önce kendisiyle yeni iş yerinde karşılaştım hala hoşlanıyorum kendisinden ama artık o cesaretim yok.Hocayla samimi konuştuk bide bana beni gördüğüne çok sevindiğini fln söyledi ama ben yinede yanlışanlamasın diye fazla göz iletişimi fln kurmuyordum.Bir an çok yakınlaştık hemen ben napıyorum dedim kendi kendime uzaklaşıverdim.Keşke yine olsa o deli cesaretim.Belki yine gittim yanına nişanlı evli fln değilse belki şansımı denerim nolmus ki yani yetişkin insanlarız sonuçta.

yok cnm ya 50 yaşında admla ne işim olur benim :) adama geçen dönem çok soru sordum yanına gitim şimdi de dersimize gelio ama soru sormım artık diorum adam bıkmışter benden fazla yapışmıyım anlamasın da hem fazla.çok yanına gidersem diğer asistan arkadaşları da yanlış anlayabilir.böyle duyulmasını istemiorum.derslrimi de batrcm die korkuorum onun yüzünen belki olmıcak bşy için geleceğimi mahvediyorum.fazla yaklaşmamaya çalışıyorum .o beni merak etsin özlesin uzaktan istiyorum ve yanıma gelip söylesin ben adama çok belli etmim.böyle samimi iki arkadaş gibi kalalım.fazla bağnmamıcam becerebilirsem.brs gülmedm fln adama soğumak için.ben gidip söyleyemem.bana kalırsa öle de düşünmüdur gelio içimden öğrencisine mi bakıcak.başkası vardır.hem adam doğulu ben trakyalıym.modern midr bilmiorum.

bence emin olmadan hiçbir tepki verme canım..
nedense asistanlara aşk konusunda güvenemiyorum:26:
bu arada eğer o da senin gibi düşünüyorsa doğulu olma durumunu kafana takma.. okumuş kendini yetiştirmiş biri sonuçta

Hocama aşığım konusu vardı yine bir ara anlattıkların ve yazım tarzında andırdı ama anlamadım neyse...
Boşver bu ilişkiden bir şey çıkmaz kendini kaptırma.

yani bi ara soğutmştm kendimi.ama gine gülücem sıcaklığımı hissettrcm kendimi sevdiricem.gülüyorum onun yanında sevdiğim bi insan sonuçta.bana çok yardımcı oldu.ben belli etmiyorum sadece şakalışp gülüorum güzel vakit geçirmek ii gelio bana.ama bu bana ilgli davranıomuş gibi benden hoşlanıo gibi hissetmek istiorum.öle hissediorum sonra da onu düşünüyorum.sanki diğer öğrenciler neler neler yapıo .başta çok heyecanlanıodum kalbim çıkcakmş gibi heyecanlısın fl dedi bnm yapım öle dedm öle de ztn.ama nasıl anlarım? bi iki kere sigara içmeye çağrdı odasında bi iki saat soru sordm şakalştk fln.bnle ilgili soru fln sordu.ama arkadaşça mı anlayamıyorum.gözleri güzel bakıo.selam verirken göz kırpıo.bunlar ne anlama gelioyanına çok gttm .artk soru sormak için bile gitmeye çekiniorum yanlş anlar fln die.daha önce hiç aşık olmdım ama nası bşy bilmorum ama hoşlanıorum sürekli düşüodm.onu kendime aşık edip şansımı denemk istiorum

unutıyım diyince adama soğuk davranıyorum gülemiyorum normal davranamırum ;onu düşünürken mutlu gülüyorum .adam da şaşırcak.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…