Hollanda İş Teklifi

Doğru :)
Gitmeye karar verdim ben de. Babam da çok çok destekledi hatta ona konuyu açarken emin olmadığımı, teklif olduğunu ve değerlendirdiğimi söyledim. O direkt niye düşünüyorsun hemen imzalasana, böyle bir fırsat bir daha karşına mı çıkacak, kesinlikle gitmelisin vs diye yaklaşınca içim çok rahatladı 🙏🏻☺️
merhaba gittiniz mi hangi şehrine?
yerinizde olmak isterdim çok sevdiğim bir ülke hatta bu gece rüyamda gitmişim ama pasaportumu unutmuşum tuhaftı :)

Merhabalar,

Son konumda da bahsetmiştim belki hatırlayanlarınız vardır, yurtdışına taşınma ihtimalim vardı kendi şirketimin Hollanda şubesi ile görüşmelerim vardı. Olumlu döndüler, dün sabah kontratımı da yolladılar. Anlaşamadığımız bir iki konu vardı onları da halletmişler. Maaş da beklediğim gibi. Her şey iyi yani. Yıllardır, hayatımın bir döneminde bir süreliğine yurtdışında yaşamak istiyordum ben.

Fakat aldı beni korkular, kaygılar… Böyle tepki vereceğimi beklemiyordum. Babamı yalnız bırakacağımı düşünüp ağlıyorum (annem 2 sene önce vefat etti, kardeşim de erasmusa gidiyor ama o dönecek 8 ay sonra)
Dün elim ayağım zangır zangır gezdim tüm gün. Bugün de anksiyetik haller ve ağlamalar arasında gidip geliyorum. Yani sevinemedim anlamadım. “Oley be gidiyorum” diyemiyorum.

Sizce normal mi bu durumum?
Acaba içten içe istemiyor muyum? ☹️
E sen git, sonra Vize ile yanina tatile gelir gider o da.

oraya gidip düzeninizi kurunca yanınıza getirirsiniz babanızı. Dertlenmeyin. Böyle bir fırsatı her zaman yakalayamazsınız. Çok normal şuan böyle hissetmeniz hayatınız değişecek. Konfor alanınızdan çıkacaksınız. Tadını çıkartın. Yeni yer yeni bir başlangıç oh mis gibi. Çabucak alışmanız dileği ile. Yolunuz açık olsun🌺

Back
X