Bisküvi - Kurabiye Tarifi Hollanda Kurabiyesi(Resimli)

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
41
Almanya
HARIKA

sekerimizi ayri kaba koyuyoruz..

1 adet yumurta aki
200 gr margarin
2 su bardagi un
1 su bardagi pudra sekeri
1 paket vanilya
yarim paket kabartma tozu
üstü icin 1 kase toz seker

öncelikel hamurumuzu güzelce yogurup toz sekere iyice buluyoruz ve verev seklinde kesip firin tepsisine koypu önce 100 de sonra 200 de 15 dk pisiriyoruz hafif pembelisince cikarip servis yapiyoruz afiyet olsun..
cok güzel denemenizi tavsiye ederim..

fotolar104.jpg

canım çok güsel görünüyo bu gerçekten.ellerine sağlık.şurayı anlamadım hamuru yoğrduktan sonra napıcaz tam olarak hamuru bütün olarakmı şekere buluycaz yoğurduktan sonra nasıl şekil verip verev kesicez anlatırsan sevinirim cnm

canım çok güsel görünüyo bu gerçekten.ellerine sağlık.şurayı anlamadım hamuru yoğrduktan sonra napıcaz tam olarak hamuru bütün olarakmı şekere buluycaz yoğurduktan sonra nasıl şekil verip verev kesicez anlatırsan sevinirim cnm

canim hamuru yoguruyoruz sonra ister önce kes verev seklinde sekere batir istersen hamuru uzun rulo yap ince sekilde resimd ebelli zaten istersen uzun seklinde bait sekere sonra kes tepsiye koy tamam..

cok güzel görünüyo sanirim cokta kolaycokacimcoook
ellerine emgine saglik canima.s.

evet kislar hem cok kolay hemde cok lezzetli deneiyn ve görün derim..
yapanlar yorumlarini birakirlarsa sevinirim..

ay ben bunu nasil kacirmisim ya
harikasin yine canim
pratik lezziz ve deyisik bir tarife benziyo mutlaka denemeliyim
heleki simlerinle verdigin süslere bayiliyorum biliyosun
ellerine emegine saglik canim benima.s.:nazar:

canım ya eline sağlık çok güzelde şu simleri koymasan bari en azından kızın var sanırım onun yediklerine koymasan uyarım için kusura bakma yanlış anlamanı istemem. kızarsın belki biliyorum ama gördükçe çok üzülüyorum. bunlar sonuçta alerji yapan maddeler değil şimdi bişey olmaz yıllar sonra çıkıyor allah korusun..

ayy evet super gorunuoo
o şekerler erimıo dmi fırında :ecrin_bebek:

ay ben bunu nasil kacirmisim ya
harikasin yine canim
pratik lezziz ve deyisik bir tarife benziyo mutlaka denemeliyim
heleki simlerinle verdigin süslere bayiliyorum biliyosun
ellerine emegine saglik canim benima.s.:nazar:
ne bilim bacim senden bisey kacmaz ama arada gözden kacmis demek:CüvCüv:saol canim benim grcekten cok az malzeme ve cok kolay harika bi lezzetr dene derim..:icecream:

canım ya eline sağlık çok güzelde şu simleri koymasan bari en azından kızın var sanırım onun yediklerine koymasan uyarım için kusura bakma yanlış anlamanı istemem. kızarsın belki biliyorum ama gördükçe çok üzülüyorum. bunlar sonuçta alerji yapan maddeler değil şimdi bişey olmaz yıllar sonra çıkıyor allah korusun..
canim benim cok saol tesekkür ederim..o benim kizim degil benim cocugum yok canimm:çok üzgünüm:ablamin kizi:1rolleyes:ahh canim ya bisi olcagni sanmiyorum cnkü gida sagligina uygun bi yiycek smdi yediklerimizin hangisi saglikliki ozman herseyi yememk lazim yinede saol canim benim..a.s.

tesekkür ederim arkdslar yorumlarniz icin..
asi mavi cnaim ben simleri antepten aliyorum ambalajcilarda yada pastane malzmesi satilan yerde mutlaka bulursun..
nefret canim saol..hayir seker ermiyor firinda gayet güzelce pisiyor kurabiyeye cok güzel bi tat veriyor .

Back
X