Saç Rengi ve Saç Boyama hollywod sarısı kullanalar buraya

arkadaşım rofle yaptırmıştı ve roflelerinin bazı yerleri turuncumsu bazı yerleri sarıydı . bızde hollywoodla boyadıgımızda rofleli olan yerleri kapaktakı fotodakı sarıyla aynı olmuştu ve parlaklık gelmişti.
seninde işini görur sanırım arkadaşımın bozuk roflesini bile duzeltti. seninkinide tutması gerekli dıye duşunuyorum

anladim canimcimm o zaman guzel olcak insalla kopma yanma olmaz dimi evde kendim hic yapmadimda boya nasil yapcam canimcima.s.

anladim canimcimm o zaman guzel olcak insalla kopma yanma olmaz dimi evde kendim hic yapmadimda boya nasil yapcam canimcima.s.

hollywoodun peroksıtı yuzde 6 lık. arkadasımın saçını roflesisinden 1 gun sonra yapmıştık ve yanmamıştı. ama senin saçın dırençli mi saglam mı bılemem. kararsızan çok az bı kısmını sür . sonuca gore hepsini boyarsın.

saol canimcim yardimlarin icin kullanma klavuzu icindemi kac dakkika bekletcem falan yaziomu once birazina surerim bakalim reaksion nolcak sonra tamamini yaparim

arklar ben bu boyayı 1 yıl kadar önce kullanmıştım, kendi saçım küllü kumral ama bu boyayla iğrenç turuncu bi sarı olmuştu :S herkeste farklı durur tabi :) ben ilk defa saçımı boyuyodum o zamanlar ve kapaktaki gbi saçım olcak die çok hecanlanmıştım :D

voila nın altın sarısı çok güzel tavsiye ederim arkadaşlar loreal in altın sarısı aradım ama malesef yok voilanın çok hoş tabi bulursanız çok çabuk bitiyor marketlerde:):1:

Back
X