Hollywood yanağı estetiği (bichectomy) ameliyatı oldum

Çok teşekkürler cevap ve ayrıntılar için.Ameliyat sonrası yüzünüz harika görünüyor, öncesini bilemiyorum ama şu hali incecik. Doktorunuzdan öncesi fotoğrafını eğer temin edip de yükleyebilirseniz çok seviniriz. Galiba farklı teknikler var bu ameliyatta, diğer başlıkta bir arkadaş ameliyat sonrası hemen yemek bile yedim, bir sıkıntım olmadı yazmış sizin süreciniz biraz daha ağrılı geçmiş sanırım ama çok güzel olmuş. Bundan sonra kilo alsanız dahi tombiş yanaklariniz olmayacak değil mi ömür boyu.
Yok cnm ne yemek yemesi çeneyi oynatamiyorsun ki :) ben yemek konusunda sıkıntı çektim. Gerçi işime de yaradı kilo verdim :D aynen yağları alındığı için bir daha tombik bir yüzünüz olmuyor :)

Önceki haliniz çok güzel neden gerek gördünüz operasyona ben hiç anlamadım ;)Üçgen yüz mü istediniz?

Onceki halinizdeki fotograf da cok fark goremedim sanki ..iki fotograf dada guzel gorunuyor..
Zaten öyle aman aman tombik yanaklarim yoktu canım, bana göre tombikti gerçi :) hatta doktor operasyon bitip siz ayildiktan sonra enjektörle çektiği yağı gösteriyor benden çok fazla çıkmamıştı. Yanakları baya dolgun olup bu işlemi yaptıranların neticelerini de gördüm onlarda daha belirgin bir sonuç elde ediliyor.

Kızlar aslında operasyon öncesi fotoğraf diye attığım baya zayıf halim, yani şöyle soyliyim orada 50 kg falanim ona rağmen yanaklarim hafif toplu. 55-60 kg yken yusyuvarlakti suratım öyle bir fotomu da bulmaya çalışayım. Operasyon sonrası attığım fotolarda 62 kg yım ona rağmen yüzüm kemikli ve ince , normalde 62 kg olunca top gibi olurdu benim suratım :D

Şöyle bir durumda var eskiden tüm fotolarimda fotoshop programiyla yüzümü inceltmişim o yüzden en toplu halini bulmakta zorlanıyorum ama bı tane olsun bulucam :D

Yüzünüzde bir fark yok.Zaten önceki halinizde fazla bir yanak olmadığı için fark varsa da anlaşılmıyor.Ama karanlık çekimden mi bilemedim ilk resimde daha iyi gorunuyosunuz

Yüzünüzde bir fark yok.Zaten önceki halinizde fazla bir yanak olmadığı için fark varsa da anlaşılmıyor.Ama karanlık çekimden mi bilemedim ilk resimde daha iyi gorunuyosunuz
Canım aşırı tombul yanaklarım yoktu zaten, ama vücuduma göre tombuldu. Bir de en toplu yüz fotolarimi bulamadım asıl onları atmak istemiştim. Dediğiniz gibi ilk fotoda çok tombul değil yanaklarim.

Back
X