holü perde ile bölebilir miyim?

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
kızlar lütfen yardımcı olun çok düşündüm ama çözüm bulamadım derdime...
evim uzun dar dikdörtgen. bir kısmı salon, kalan çok büyük bir kısım da amaçsız bir hol. ama salon da hol de upuzun ve birleşik geliyor. giriş kapım holün en sonunda. holün en dibi de bomboş duruyordu kayınvalidem her zamanki gibi boş durmadı ve bana eski püskü bir dolap verdi çekmeceli. kendinin evinde yeri yokmuş nasılsa kendi evi ya burası da benim evim havalarında koyun diye diretti neyse o başka konu sonuç olarak oraya koyuldu bu dolap başka yer de yok.
şimdi ben düşünüyorum düşünüyorum nasıl kapatabilirim bu dolabı diye. aklıma bir fikir geldi. en dibe dolabı kapatacak şekilde ekru renklerinde ipli perde yaptırsam (tabi duvardan duvara) nasıl olur sizce? veya başka fikri olan?

dolabı mutfak balkonuna atsan ve içine kavanoz turşu vs gibi şeyleri koysan
olur mu
eğer geniş elbise dolabıysa olmaz tabi de...

malesef büyükçe bir dolap. ya kapaklarını değiştirmeyi düşündük ama bakalım

perde neden olmasın bi deneyin.elinizde kumaş falan varsa bi takın bakın hatta kullanın.kullanışlı olursa istediğinizce yaptırın

evet kızlar teşekkürler öncelik olarak denedim fena durmuyor ya kapaklarını beyaza boyatıcam ya da perde yaptırıcam değişik duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…