Homeopati ve fitoterapi

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.468
78
Hidrosalpinks için ameliyat olmadan bu yöntemleri deneyerek faydasını gören varmı yada bu yöntemler hakkında bilgisi olan

Son düzenleme:
mavispreyboya konunuza kimse yazmamış yardım etmek istedim.
Ben Homeopati adına tedavi gördüm ama pek inanmıyorum artık bu safsatalara.
Tek bana mantıklı gelen Aidin Salih'in yolundan gidenlerin tedavileri. Hakkıyla bu tedavileri yapabilen birini bulursan hiç durma.
Hidrosalpinks için ameliyat olmadan tedavi olmanız mümkün. Ben şu şekilde kurtuldum:
Reglin 5. günü 1 ila yarım litre sütte 5 dakika beklettiğiniz 1 demet maydanoz buharının ilk sıcaklığı geçtikten sonra etrafınızı battaniye ya da bir örtü ile kapatıp çıplak halde buharına çömelin. Daha sonrasında ilişkiye girmeniz lazım. Bu buharı 3 gün ya da 2 gün yapabilirsiniz. Yani Reglin 5. 6. ve 7. günü.
O ay olacak reglinizde bir boşalma şeklinde regl görebilirsiniz. Ben bu şekilde kurtuldum.
Geçmiş olsun. Şifa olsun.

Ameliyata bende sıcak bakmıyorum canım o yüzden araştırıyorum sürekli başka şeyleri teşekkür ederim yorum yazdığınız içinde süt maydonoz buharını denemiştim bi kere bende işe yaramadı galiba yada diğeri de sorunluydu açtı bilmiyorum bu ay regl olursam tekrar deneyim inşallah benimkinide açar bide hamilelik durumu oldumu sizde tekrar teşekkür ederim

Rica ederim ben bu yöntemle kurtuldum dileğim herkesin de ameliyatsız kurtulması.
Siz gene yapın süt buharı faydalı birşey. Hamilelik durumu olmadı süt buharıyla maalesef. Fakat tüp bebek yöntemiyle hamilelik yaşadım. Beke tutunabildi yani, sadece kimyasal gebelik yaşadığım için değerim düştü tekrar.
Ama hidrosalpenksten kurtuldum, bu herşeye değer.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat regl olduğum da tekrar deneyim benim aslında apandistim patlamıştı doktor da şaşırdı aslında sağda bişey yok solda olunca bende o yüzden diyodum acaba yaptığım buhardan felan mı açıldı sağda da bişey vardıda hayırlısı olsun tekrar deneyim inşallah açılır tekrar çok teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah

Ne kadar süre yaptınız bilgi verir misiniz lütfen

Merhabalar nasıl yaptınız anlatabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…