hooooppp ahanda kilo veriyommmm....

rubiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
18
5
38
39
slm herkeze tam 5 yıldır ha verdim ha verecem, hıh şimdi kesin veriyorum diyerek başladığım ama bi türlü devam edemediğim bu konu ile ilgili başarımı kutlarım..kendimin gözlerinden öperimmm:21::21:tam 4 kilo verdim 1 ayda... tamam bazı arkadaşlar için devede kulak kalabilir ama benim için hem gerçekten önemliymiş..zaten 12 kg kadar fazlamın olduğunu düşünürsek:cool::cool:

Nasıl yaptın :) ne güzel Yaa
fıstımm şimdi bi kere şunu söyleyim ben bi oturmada 1 kilo tatlı yesem ki şerbetli tatlılardan yani ağır olanlardan bahsediyorum bana mısın demezdim..ve tabiki hamur işi:KK16:o kadar yüklüyordum ki hiç bişi yemeden sadece tatlı ve ekmek arası bişilerle ömrümü geçirebilirdim..tatlıyı kestim çoook zor oldu ve hala da oluyor ama evet kestim hamur işini kesemesemde en asgariye indirdim ve ben şunu kesinlikle test ettim akşam 18:00 dan sonra su ve cay hariç hiç bişi yemezde yatağa aç girersen veriyorsun...spor yapmadım.. vaktim yok..oturduğum yerden ekmek ve tetlıyı keserek gitti o kilolar ve akşam oruç gibi bişi yemeden...ama şu anda vücudum direnç gösteriyor ve durdu kilo vermem yürüyüşe başlıyacam inşalla günde 30 dk.iki bardak yeşil çay..allah izin verirse diğerlerini de şutlıcam bu sayede:KK55:

Bende uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyordu .. bel fıtığı için gittiğim doktorum ekmek şeker tatlı süt ve süt ürünlerini bir ay kesinlikle kes dedi çok zor geldi ama bir haftada 2.5 kilo verdim devamı gelir inşallah..

Bende uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyordu .. bel fıtığı için gittiğim doktorum ekmek şeker tatlı süt ve süt ürünlerini bir ay kesinlikle kes dedi çok zor geldi ama bir haftada 2.5 kilo verdim devamı gelir inşallah..
gelir gelir hiç merak etme zaten mide küçülecek ve artık istesende canın çekmeyecek önemli olan ilk 2 hafta bu süreçte sabredebilirsen emin ol zafer senindir...

Back
X