• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hoppala Bright starts bounce baby activty center hoppala ve eğitici aktivite merkezi

zefey

sen benim balımmısınnnnnn
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
5.475
51
113
Bebeğimize uzun süre kullanıp en memnun kaldığımız ürünlerden biri iş yaparken içine bırakıp saatlerce kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak bir ürün. Hiçbir sorunu yoktur. Ayarlanabilir boy mekanizması sesli müzikli oyuncaklar ve 360derece dönen kumaş koltuk.
Piyasa fiyatı 250 tl.İhtiyacı olan için uygun fiyata.. Fiyat:95tl

fisher price ilk arabam almak için satıyorz oğlumuz yürüyor

Eki Görüntüle 481565 Eki Görüntüle 481566 tl

ayy ürünee bayıldımmmm ama ben karstayım sordum kargo fiyatı çok tutuyo yoksa hayatta kaçırmazdım bunu komşumuzun iki çocuğu var çok güzel oyalıyo alaydım iyiydii:(((

saolun :)))evet karsa çok tutar istanbul içi olursa daha iyi olur alıcı içinde

yanlıs bılmıyorsan ptt kargoyla agırlıgına gore tum ıllere aynı fıyat..ama yanıtmak ıstemem..:15:

evet hala satıılıktır ilanım günceldirrrrrrrrr

ürün ne zaman alındı siz ne kadar kullandınız?
benim kızım daha 3 aylık ama yerinde duramıyo kıpırkıpır Alma ihtiyavı hissettim :1:

ürün ne zaman alındı siz ne kadar kullandınız?
benim kızım daha 3 aylık ama yerinde duramıyo kıpırkıpır Alma ihtiyavı hissettim :1:

sıfır gibi yani gidipde sıfırımnı almaya değmez250 liraya benim evde koyacak yerim yok yoksa ikinci çocuğuma saklardım 4 ayından 11 aylık olana kadar kullandım zıp zıp zıpladı kıpır kıpır hiç durmadı 360 derecede dönebildiği için üzerindeki oyuncaklarıyla ve eğitici müzikli paneliyle bayağı vakit geçiriyo sıkılmadan ama şimdi ürüme çalışmaları başladı oğlum 11 ayında şimdi sıkılmaya başladı11 ayına kadar çok rahat kullanırsınız yani canım daha ürün7 ay olmuş alalı e bebekten en çok ta eşimle yemek yerken kotyuyoduk rahat rahat yemeğimizi yiyoduk o kolaylığı var cnm düşünürsen

bunu satınca bende yürüme arabası alıcam oğlumaaa artık onun zamanıı geldi

sıfır gibi yani gidipde sıfırımnı almaya değmez250 liraya benim evde koyacak yerim yok yoksa ikinci çocuğuma saklardım 4 ayından 11 aylık olana kadar kullandım zıp zıp zıpladı kıpır kıpır hiç durmadı 360 derecede dönebildiği için üzerindeki oyuncaklarıyla ve eğitici müzikli paneliyle bayağı vakit geçiriyo sıkılmadan ama şimdi ürüme çalışmaları başladı oğlum 11 ayında şimdi sıkılmaya başladı11 ayına kadar çok rahat kullanırsınız yani canım daha ürün7 ay olmuş alalı e bebekten en çok ta eşimle yemek yerken kotyuyoduk rahat rahat yemeğimizi yiyoduk o kolaylığı var cnm düşünürsen

demek 4 ayından 11 ayına kadar kullandınız ılgınc..yazdıgınız cevaplardan urunu kısa bır sure once baskasından aldıgınız bellı.. sımdıde satıyorsunuz sebebınız her ne olursa olsun belırtseydınız urunu sattıgınızı ınsanları aptal yerıne koymaya gerek yok profılınız ınceleyınce hersey ortada..

demek 4 ayından 11 ayına kadar kullandınız ılgınc..yazdıgınız cevaplardan urunu kısa bır sure once baskasından aldıgınız bellı.. sımdıde satıyorsunuz sebebınız her ne olursa olsun belırtseydınız urunu sattıgınızı ınsanları aptal yerıne koymaya gerek yok profılınız ınceleyınce hersey ortada..

Nasıl yani ne demek istediniz?

[SUP][/SUP]fiyatı düştü 80 tl ilanımm güncelllllllll

Son düzenleme:
izmire kargo ile toplam ne kadar tuttuyor blginiz varmı

ptt den sormak lazım cnmm en uygun ptt postaya her ile aynı fiyata götürüyo bu şekilde olursa bayağı tutuyo dedi eşim ama eğer bunu de monte hale getitirsek 20 falan tutar dedi ama yinede ağırlığına göre sormak lazım

ürün satıldı yasemin kızına hayırlı uğurlu olsun güzel güzel zıpzıplasın :))

Back
X