Horary (soru astrolojisi) hakkında

GabrielOEmers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
826
593
53
Kizlarcigiimm♡ simdi ben bir suredir astroloji ile ilgiliyim natal davison lunar solar hepsini elimden geldigince ogrenmeye calisiyorum. Bunlara bir de horary ekledim ancak bilen bir soyleyebilir mi dogru yontemde mi ilerliyorumm :)

Simdi aklimizdaki soruyu hislerimizin yogun oldugu anda sorup anin haritasina bakiyoruz ve cevap almaya calisiyoruz diye biliyorumm. Ornegin aklimizdaki kisi bize instagramdan mesaj atacak mi diye sormus olalim. Gokyuzunun yerlesimi de su sekil olsun
20190925_150920.webp

Uranus neptun ve plutoya horaryde genellikle bakilmiyor diye biliyorum ben. (Genellikle demem su sebeple mesela flort ile ilgili bir durumda 5. Evdeki bir plutoyu goz ardi etmemeliyiz diye de okumustum.) Simdi ben bu haritaya gore degerlendirdigimde neptunu kapadigimda 2 yod da kapanmis oluyor. 5. Evde gezegen bulunmamakta. 5. Ev cizgimde boga var. Yonetici gezegeni venuse baktigimda terazide yani kendi yonettigi bir diger burcta.
Venuse zaten bakicaktim ask gezegeni oldugu icin. Saturn ile acisi var. Saturn de oglakta yoneticilige sahip oldugu icin ben kisitlama degil sans olarak yorumluyorum burada. Gunes merkur venus kavusumu da destekliyor.
Cinsel cekim acisindan marsa baktigimda 8.evde basakta goruyorum. Mars basak burcunda zararli degildir ama yucelmez de. Ama 8. Ev marsin dogal evidir. Yayda rahat eden jupiterle de aci yapmis, sans var. Bir cekilme olacagini dusunuyorum.
Simdi bu yorumlara bakarak ben EVET diyorum. Soru soran kisi karsi tarafin dikkatini ceker ve instagramdan mesaj attirir.
Dogru yolda miyim yoksa atladiklarim neler? Horaryde baska nelere dikkat etmeliyim? Bilen yazabilirse ogrenme surecime katkida bulunmus olur hem de hep birlikte ogreniriz kizlar ne dersiniz:KK15:

Back