Horlama belası

Herkese iyi geceler :KK54: ben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum :KK42:
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿:işsiz:

Ben damak sticklerinden almistim esim icin yurtdisindan. Ama eminim turkiyede de vardir. Mentollu seker gibi. Uyumadan once damagina yerlestiriyor. Yaklaşık 8 saatlik bir kesinti oluyor horlamada :)) benim esimde ise yaradi. Belki boyle bir sey deneyebilirsiniz.

Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.

Doktordan yardım alınmalı

Herşy çok normal çıkıyor . Gündüz çok su içiyorum . Böbrek taşım var bide gebelikte taşla uğraşmayayım diye gümde en az 3 litre iç dedi doktorum o yüzden en az 2-3 kere kalkıyorum :KK43:
Cok normal hamilelikte sık tuvalete gitmek bebek idrar torbsina baski yaptığı icin surekli gidiyosn ve cok su tüketimi dr etkiliyo tabi.bende aynen öyleydim.doktora sormuştum korkmayin:)

Aynı dertten muzdariptim.
Ben öyle bir uyurdumki nefesim kesilmiş gibi korkarlardı öldüm falan die.
Eşimde aslan gibiydi mübarek.
Hamileliğimin son aylarında bende de horlama başladı.
Doğumdan sonra geçer dediler ama nafile şimdi kocam benden dert yanıyor.
Napcam bilmiom.

Benim de eşim horlar dayanılcak gibi değil hem de alıştım artık uyuyorum kbb ye gittik burun da et damakta düşme varmış ameliyat olucak bide ben uyku apnesinden şüpheleniyorum doktora gitmeyi ihmal etmeyin lütfen uyku apnesi kalp büyümesine yol açıyormuş çünkü onun için de bir gece hastane de yatıp cihazla dinlenmesi gerek

Sen hamileyim sen yatakta yat o koltuğa gitsin

Cocukların odasından bildiriyorum, sıcacık sıcacık sessiz sessız uyuyorum. Yatak odasının kapısınıda kapattım :63:

Back
X