- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 18
- 34
- Konu Sahibi berlin8982
Makas, bıçak olayını yaptım erkek çıktı. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize kafayı yedirteceklerMakas, bıçak olayını yaptım erkek çıktı.![]()
Ay sorma.Bize kafayı yedirtecekler![]()
Uyku apnesi vardır belkiYa bide aksi gidipte oralara yatmaz sanırım :/ tek çare bi çekyat alıp oraya yollamak ..
Ahahhaah kıyamam ya :)Uyku apnesi vardır belki
Benim eşimde de var misal sesi kesilsin diye dürtüp duruyorum sesi kesilincede ay nefesi mi kesildi öldümü diye bu sefer gene dürtüyorum![]()
Herkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿![]()
Herkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Allah yardimcimiz olsun cnm,Aynen diyorum ya , geceleri boşamak istiyorum adamı , sabahları çok seviyorumşimdi yavaş yavaş güzel gelmeye başladı gözüme yine :)
Cok normal hamilelikte sık tuvalete gitmek bebek idrar torbsina baski yaptığı icin surekli gidiyosn ve cok su tüketimi dr etkiliyo tabi.bende aynen öyleydim.doktora sormuştum korkmayin:)Herşy çok normal çıkıyor . Gündüz çok su içiyorum . Böbrek taşım var bide gebelikte taşla uğraşmayayım diye gümde en az 3 litre iç dedi doktorum o yüzden en az 2-3 kere kalkıyorum![]()
Işe yarıyor ben de horlama konusunda dr gitmiş biri olarak bana burun bandı kullan var kilo ver demişti (gıdık yağları küçük dili tikadigindan horlama olurmus) ve gazlı içecekler tüketme dediİşe yarıyor mu ? Gerçekten alcam yarın
Sen hamileyim sen yatakta yat o koltuğa gitsinHerkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Ohh mis:)Cocukların odasından bildiriyorum, sıcacık sıcacık sessiz sessız uyuyorum. Yatak odasının kapısınıda kapattım![]()