Doktoruma göre herşey iyi cok saglıklıyız hiç bir problemimiz yok sadece stres yaptığımız için olmuyor o kadar emin ki biz test yapmaya gittik konusmaya ihtiyacınız yok dedi ben 2 defa kımyasal gebelık gecirdim 1 er ay arayla 2. Kımyaslaın üstüne 8 ay oldu hamılelık elde edemedim o dıyorkı kımyasal gebelık gebelıkten sayılmıyor bunu test yapmısız gibi sayabilirsin dedi yumurta kalıteli sperm kaliteli kromozom eksıklıgımden tutunamıyor sadece dedi yanı aslında bi dollenme durumu var ortada dedi sadece saglıklo gebelik elde etmemiz var dedi ben dedim ki yanı kimyasallar gebelıkten sayılmıyorsa o zaman ben 1 bucuk senedır hiç bir gebelik elde edemedim demek tmam bu sızın gozunuzde bi test görünüyor olabilşr ama bu işte normal değil dedim sonra evet 1.5 sene cok olmus o zaman içimizi rahatlatalom yapalım testleri dedi ben ikna etmesem ona göre cok saglıklıyız hiç bişeye ihtiyac yok bugun esım sperm testi verdi sonjcu cıkınca göstermeye gidicem ınsAlllah yetısırse de persembe ya da haftaya hsg cektiricem o her muayenede yumırtalıkların cok iyi bir sıkıntı yok kalıtelilee diyor buyuk ihtimallede böyle düşündüğü için lh istemedi sonucları bi gösterelim hsg cektirelim aksi bişey cıkarsa hepsini isticem bı su asamaları sorunsuz atlatalım da