Hormon değerlerim çok mu kötü?

Serestik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
13
7
36
25
Merhaba arkadaşlar, henüz yeni ve meraklıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Değerlerim sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_20220604_004621.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba arkadaşlar, henüz yeni ve meraklıyım lütfen yardımcı olur musunuz? Değerlerim sizce nasıl?
Polikistikoveriniz var mı hem lh fsh tan yüksek çıkmış bu durumda pko düşünülebilir.
Aynı zamanda amh değerinide bir tık yüksek
diğerleri normal gözüküyor.

Benim fsh 5 küsür lh 11 küsür ve amh da 9 küsürlerde olmasına rağmen pcos yok dedi doktor. Ama adet düzensizliği olsun daha biçok belirtim pcos ile benzeşiyor. Anladığım kadarıyla bu pcos karmaşık bi konu öyle lh yüksek amh yüksekle anlaşılacak bir durum değil

Polikistikoveriniz var mı hem lh fsh tan yüksek çıkmış bu durumda pko düşünülebilir.
Aynı zamanda amh değerinide bir tık yüksek
diğerleri normal gözüküyor.
Aslında doktorlar vajinal muayenede temiz göründüğünü kist fln olmadığını söyledi. Ama bu hormonlarla alakalı Bi pco durumu varsa onu bilemiyorum. Henüz doktor değerlendirmedi sonuçlar yeni çıktı. Teşekkür ederim cevabınız için.

Muhtemelen bana da demişti pco olmadığını ama hormonlarla alakası tam olarak ne bilemiyorum... Teşekkürler cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…