• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon değerlerime bakabilirmisinizz

kuday

Binlerce şükürler olsun bebeğim benimle
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
662
176
133
merhaba hocam ben yurt dışında yaşıyorum bekarlıkta adet problemlerim vardı senede 1 kez görüyordum türkiyede cyglo-progonova veriyorlardı onunla bi sonuç alamamıştım hiç burda doktorum jasmin adlı ilacı verdi ve ilk defa bi ilacın arkasından hemen adet gördüm şuan 3 ay gonal f ile tedavi gördüm ilk iki ayda 150mg üçüncü ayda 300 mg lık iğne kullandım ilk ikisinde 1 veya 2 tane 3. iğne denememde 4 tane yumurtam oluştu ama olmadı bu ay aşılama yaptı doktorum şuan sonuç bekliyorum sizden ricam hormon değerlerime bakabilirmisiniz eğer bu şekilde sonuca ulaşamazsam yazın tüp bebek denemek istiyorum türkiyeye geldiğimde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
TSH:2,096
FSH:2,30
LH:0,88
PROLAKTİN:6,05
ESTRADİOL:11,80

merhaba sizdeki problem hipohipo olabilir. bu nednele yumurta gelitirebilmek için mutlaka tedavi gerekir. benimle klinik numaralarından iletişim kurarsanız yaza kadar ki hazırlıklarınızla ilgili de konuşma şansımız olur. 0090212 310 3100 numaradan dr. aytun aktan ile görüşmek istiyorum diye not bırakın sizi arayayaım. sevgiler.

merhaba hocam ben yurt dışında yaşıyorum bekarlıkta adet problemlerim vardı senede 1 kez görüyordum türkiyede cyglo-progonova veriyorlardı onunla bi sonuç alamamıştım hiç burda doktorum jasmin adlı ilacı verdi ve ilk defa bi ilacın arkasından hemen adet gördüm şuan 3 ay gonal f ile tedavi gördüm ilk iki ayda 150mg üçüncü ayda 300 mg lık iğne kullandım ilk ikisinde 1 veya 2 tane 3. iğne denememde 4 tane yumurtam oluştu ama olmadı bu ay aşılama yaptı doktorum şuan sonuç bekliyorum sizden ricam hormon değerlerime bakabilirmisiniz eğer bu şekilde sonuca ulaşamazsam yazın tüp bebek denemek istiyorum türkiyeye geldiğimde yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
TSH:2,096
FSH:2,30
LH:0,88
PROLAKTİN:6,05
ESTRADİOL:11,80

Back