- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
- 133
amin inşallah canımRabbim bekletmesin daha fazlaBilirim beklemek zor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah canımRabbim bekletmesin daha fazlaBilirim beklemek zor
![]()
Kötü canım negatif çıktı malesefNasılsınn![]()
Merhaba. Estradiol hormonunuz kaç ken bal tarçın çörekotu kürü kullandınız. Cevaplarsanız sevinirim.Benim kullanmadığım hiç bişey kalmadı diyebilirimSoğan kürü yaptım. İncir kürü yaptım bal tarçın çörekotu yaptım hayıt hapı kullandım. Hepsi işe yaradı incir kürü de işe yaradı ama tek pişmanlığım onda oldu. Prolaktin düşük diye ona güvendim yaptım ama fırlattı. Çok pişman oldum. Bal tarçın çörekotu yapmamım nedeni de estradiolum düşüktü onu yükseltmek istedim yükseldi de hemen hamile kaldım. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım işe yaramadı çakşır kökü suyu yaptım onun değerleri de fırladı mucize gibi
Tam değeri belli değildi <20 yazıyordu sonuçtaMerhaba. Estradiol hormonunuz kaç ken bal tarçın çörekotu kürü kullandınız. Cevaplarsanız sevinirim.
İncir de mi yükseltiyor e2 yi? Bende yapacam birdahaki aya ama hangisini yapsam bilemedim, bide keten tohumu duydum. Mesala bal tarçın çörek otunu yapsam, yanında da keten tohumu kullansam mı? Bi etkileşimde bulunurmu bu ikisi, bilginizi paylaşılmasınız lütfen.Tam değeri belli değildi <20 yazıyordu sonuçta
Keten tohumunu bilmiyorum hiç malesef. İncir yükseltiyor ama riskli. Benim prolaktin düşük olduğu halde sınıra kadar yükseltmişti. En güzel bal tarçın çörekotuİncir de mi yükseltiyor e2 yi? Bende yapacam birdahaki aya ama hangisini yapsam bilemedim, bide keten tohumu duydum. Mesala bal tarçın çörek otunu yapsam, yanında da keten tohumu kullansam mı? Bi etkileşimde bulunurmu bu ikisi, bilginizi paylaşılmasınız lütfen.
Çok teşekkür ederim.Keten tohumunu bilmiyorum hiç malesef. İncir yükseltiyor ama riskli. Benim prolaktin düşük olduğu halde sınıra kadar yükseltmişti. En güzel bal tarçın çörekotu
Merhabalar, bende incir kürü yapıyorum bu ay, küre başlamadan önce prolaktinim baya düşüktü kürden 15 gün sonra bastırdığımda yükseldiğini gördüm. Referans değerlerinden daha yüksek değil ama ilk sonuca göre baya fark var arada. Şimdi ben başlamışken bitirmek istiyorum kürü zaten bir hafta kaldı ama merak ettiğim kürü bıraktıktan sonra da düşmüyor mu bu prolaktin. Yani yükselip olduğu yerde kalıyor mu acaba bilginiz var mı?Keten tohumunu bilmiyorum hiç malesef. İncir yükseltiyor ama riskli. Benim prolaktin düşük olduğu halde sınıra kadar yükseltmişti. En güzel bal tarçın çörekotu
Canım ölçülerini tam olarak anlatır mısın? 10 kaşık bal tarçın çörek otu mu?Şimdi ben doktor kontrolünde ultrasonla takip ettiriyodum geç büyüyodu. Korktum büyümücek diye klomen kullanmıştım ama pek işe yaramadı gibi bende işte çok az vakti kalmıştı ovülasyon dönemi için büyümesi lazımdı kaşık kaşık bir tabak yedim iki günde. Ve iki gün sonra 6 mm büyümüş yumurta doktora sorarak böyle yaptım ben tabi ama sen günde bi kaşık ye kist olabilirmiş canım 10 kaşık koydum üçünden de üstüne macunu toparlıcak kadar keçiboynuzu özü ekledim şimdi günlük bir kaşık yemeye devam ediyorum doktor tavsiyesiyle
Hamilelik açısından sonuç alamadım ama yumurta büyüdü canım. Keçiboynuzu benim eklemem olduCanım ölçülerini tam olarak anlatır mısın? 10 kaşık bal tarçın çörek otu mu?
Kaç günde yedin karışımı ve keçiboynuzu özü bu kürde yoktu sen mibekledin?
Sonuç aldın mı?
Bu kürü yaptım bu ay, kanama oldu alakasız zamanda bende, yerleşme olsa o leke olurmuş, bende pedi dolduracak kadar.Hamilelik açısından sonuç alamadım ama yumurta büyüdü canım. Keçiboynuzu benim eklemem oldu
Yaa ağır mı geldi acaba benim doktorum onaylamıştı o zaman hormonlarıma bakarak tabi. Lekelenme yaşayan çok duydum ama erken regl mi oldun acabaBu kürü yaptım bu ay, kanama oldu alakasız zamanda bende, yerleşme olsa o leke olurmuş, bende pedi dolduracak kadar.
Bu kürle mi lekelenme duymuştun canım?Yaa ağır mı geldi acaba benim doktorum onaylamıştı o zaman hormonlarıma bakarak tabi. Lekelenme yaşayan çok duydum ama erken regl mi oldun acaba