• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon Değerlerimi yorumlar mısınız?

gurbaa_

İyileşiyorum..
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
215
1
48
Ankara
merhaba daha öncede yazmıştım değerlerimi ama onlarda sadece tsh: 1.53 prolaktin: 15.43 çıkmıştı. Adetin 3. günü gel dediler gittim tekrar test yaptılar ondaki değerlerim de
tsh: 1.52
estradiol:53.01
fsh: 7.04
LH: 5.1
prolaktin:22.93

Kan sonuçlarımda da
total Bilirubin: 1.04
direkt biluribin 0.50
sadece bunlarda *H* vardı yüksek gözüküyor diğerleri normal seviyede bir sorun teşkil eder mi bunlar ayrıca
ultrasonda kistler göründüğünü söyledi doktorum ve bu testlere bakarak yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi. Doğum kontrol hapına mı başlamak gerekir. Yumurtalıkların yavaş çalışması ileride gebeliğe engel midir? Bilgilendirirseniz sevinirim.. Teşekkürler

merhaba tekrar kan değerleriniz normal ancak muayene bulgularınız ve şikayetlerinizile birlikte değelendirmek doğrusudur. doktorunuzun önerileri dğrultusunda ilerleyiniz. çocuk isteminiz ön plandaysa da bir tüp bebek uzmanıyla görüşünüz. sevgiler.

merhaba daha öncede yazmıştım değerlerimi ama onlarda sadece tsh: 1.53 prolaktin: 15.43 çıkmıştı. Adetin 3. günü gel dediler gittim tekrar test yaptılar ondaki değerlerim de
tsh: 1.52
estradiol:53.01
fsh: 7.04
LH: 5.1
prolaktin:22.93

Kan sonuçlarımda da
total Bilirubin: 1.04
direkt biluribin 0.50
sadece bunlarda *H* vardı yüksek gözüküyor diğerleri normal seviyede bir sorun teşkil eder mi bunlar ayrıca
ultrasonda kistler göründüğünü söyledi doktorum ve bu testlere bakarak yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi. Doğum kontrol hapına mı başlamak gerekir. Yumurtalıkların yavaş çalışması ileride gebeliğe engel midir? Bilgilendirirseniz sevinirim.. Teşekkürler

merhaba tekrar kan değerleriniz normal ancak muayene bulgularınız ve şikayetlerinizile birlikte değelendirmek doğrusudur. doktorunuzun önerileri dğrultusunda ilerleyiniz. çocuk isteminiz ön plandaysa da bir tüp bebek uzmanıyla görüşünüz. sevgiler.

Cevabınız için teşekkürler. Bugün sonuçlarımı göstermeye gittim ve doğum kontrol ilacı verdi 3 ay kullanıp tekrar gel dediler. Çocuk konusunu sorduğumda da ileri dönemde biraz zorluk yaşayabileceğimi söylediler. Biraz panik durumundayım akrabalarımda da çocuğu olmayanlar çok henüz bekarım ancak evlendiğimde sorun yaşamaktan korkuyorum. :(

Back
X