Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle yaptırmak gerekiyormuş.ben son adet bittiğinde gittim.doktor adetliyken 2.veya 3.günü gelmemi söylediCanim horman testini adetliyken mi yaptiriyorsun
Ama adetlerim düzenli değil o yüzden olmazsa nda gel ilaç yazayım gelmesi için dediAnladim canim tskler bu ay adet olursam ki ons olmam bende yaptirayim
Reglinin ikinci gunu yaptirdim. Ama lh degerim nasil düsecek bilmiyorum. Maalesef inatci bi pkoluyumAma adetlerim düzenli değil o yüzden olmazsa nda gel ilaç yazayım gelmesi için dedi
Doktor bişey demedimiReglinin ikinci gunu yaptirdim. Ama lh degerim nasil düsecek bilmiyorum. Maalesef inatci bi pkoluyum
Zaten tup bebek yada asilama diyorlar. Kilo vermen lazim. Bide seker ilaci kullaniyorum insulin direncinden dolayiDoktor bişey demedimi
Gayet iyi gorunuyo canim keske benimde oyle olsa degerlerimKızlar benim sonuclarimada bakarmisiniz
Anladım canım Allah yardimcin olsun.İnşallah hayırlısı ile Allah nasip eder hepimizeZaten tup bebek yada asilama diyorlar. Kilo vermen lazim. Bide seker ilaci kullaniyorum insulin direncinden dolayi
Insallah canim cok zor bir surec hem maddi hemde manevi anlamda. Rabbim yardimcimiz olsunAnladım canım Allah yardimcin olsun.İnşallah hayırlısı ile Allah nasip eder hepimize![]()
Saol canım inş seninde ne sorunun varsa düzelirGayet iyi gorunuyo canim keske benimde oyle olsa degerlerim
Hepsi güzel maşallahKızlar benim sonuclarimada bakarmisiniz
Zaten tup bebek yada asilama diyorlar. Kilo vermen lazim. Bide seker ilaci kullaniyorum insulin direncinden dolayi
Anladim canim benim adetleeim cok duzenli masallah bakalim ins adet olmam da gerek kalmazAma adetlerim düzenli değil o yüzden olmazsa nda gel ilaç yazayım gelmesi için dedi