• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon sonuçlarıma bakabilir misiniz?

merak dolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
376
Puanlar
43
LH 11.42
FSH 12.62
E2 37.35
TSH 2.47
Prolaktin 17.96
Adetin 3.günü vermiştim prolaktin geçen ay 47 çıkmıştı 1 ayda bu kadar hızlı düşmesi normalmi 1 senedir evliyiz ve hala bebek sahibi olamadık malesef

Prolaktin normal de sanırım lh ve fsh biraz yüksek 5-7 seviyelerinde olması gerek diye hatırlıyorum

Fsh ve Lh yüksek malesef yumurtalarınız olgunlaşamıyordur bundan dolayı. Tsh da riskli duruyor kötü değil ama 2'nin altında olması en ideali.

Fsh ve Lh yüksek malesef yumurtalarınız olgunlaşamıyordur bundan dolayı. Tsh da riskli duruyor kötü değil ama 2'nin altında olması en ideali.
Olgunlaşması için ne yapmam gerekiyor anne olmak istiyorum artık doktor bir sorun yok deyip gönderiyor

Olgunlaşması için ne yapmam gerekiyor anne olmak istiyorum artık doktor bir sorun yok deyip gönderiyor

Yumurtlama takibi yapıldı mı? Bir sorun yok değil bu değerlerle yani başka bir doktora gidin bence..

Yumurtlama takibi yapıldı mı? Bir sorun yok değil bu değerlerle yani başka bir doktora gidin bence..
Hayır sadece hormon değerlerine bakıldı tedaviye gerek yok dedi başka bir doktora gideyim adetim başlayınca

Hayır sadece hormon değerlerine bakıldı tedaviye gerek yok dedi başka bir doktora gideyim adetim başlayınca

Zaten ultrasonda da bakması gerekirdi belki kist var miyom var yani olmasın inşallah ama detaylı muayeneden geçmemişsiniz sanki

Back
X