Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım okunmuyor sonucun yazsan daha iyi olur.26 yaşındayım adet düzensizliği şikayetiyle gittiğim hormon tahlili sonucuma bakar mısınız?
Alında normal görünüyor ancak lh hormonu fsh hormonundan dan yükek olduğu için pko olabilir olmayada bilir en iyi vajinal utrasyon la anlaşılır.prolaktin normal sınırlar içinde ancak cocuk düşünüyorsanız prolaktin biraz yüksek daha düşük olması gerek diye biliyorum en iyisinni doktorun bilir.Tsh 3.10
Estradiol 65.96
Fsh 6.08
Lh 8.73
Prolaktin 23.91
bilinçli doktorlar hamile kalabilmek icin tsh in 2nin altinda olmasini istiyor. tshi takipte kalin biraz daha yükselirse ilac baslatirlar zaten.Tsh 3.10
Estradiol 65.96
Fsh 6.08
Lh 8.73
Prolaktin 23.91
Alında normal görünüyor ancak lh hormonu fsh hormonundan dan yükek olduğu için pko olabilir olmayada bilir en iyi vajinal utrasyon la anlaşılır.prolaktin normal sınırlar içinde ancak cocuk düşünüyorsanız prolaktin biraz yüksek daha düşük olması gerek diye biliyorum en iyisinni doktorun bilir.
Tsh i nasıl düşürebilirim peki ilaçla mı yoksa bitkisel bir şey uyguluyor musunuz? Ben beş aydır bebek düşünüyorum fakat ne gelen var ne giden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bol bol Dereotu ye ben yemistimTsh i nasıl düşürebilirim peki ilaçla mı yoksa bitkisel bir şey uyguluyor musunuz? Ben beş aydır bebek düşünüyorum fakat ne gelen var ne giden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hamile kalırsam ne gibi bir sorun yaratabilir ?TSH için dahiliye ya da endokrin doktoruna gitmen lazım hamile kalsan da ihmal edilmemesi gereken bir konu cnm. Ben hala ilacını kullanıyorum.
Tsh 2.14 ken gecen sene hamile kalmıştımHamile kalırsam ne gibi bir sorun yaratabilir ?
TSH in hamilelikte 1-2 civarında olmasını öneriyorlar canım. Benim tüp bebeğe başladığımda 3 tü doktor hemen ilaca başladı tedaviyi erteledi 2 oldu öyle başladık. Hamile kaldım 5 e dayanmış hemen ilaç dozunu arttırdı şimdi 1 civarında. TSH kontrol edilmezse bebekte gelişim bozukluğuna neden olur canım.Hamile kalırsam ne gibi bir sorun yaratabilir ?
Tsh i nasıl düşürebilirim peki ilaçla mı yoksa bitkisel bir şey uyguluyor musunuz? Ben beş aydır bebek düşünüyorum fakat ne gelen var ne giden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah