Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto yokHormon sonuçların için yardımcı olurmusun lütfen![]()
İlk defa konu açtım da bı anda göndere basmisimFoto yok
Adetin 5. Günümü normalde adetin 2 veya 3 uncu günleri bakılıyor diye biliyorum ben değerleriniz sanki yüksek polikistik over varmiYaklaşık 2 hafta önce adetin 5. Günü verdiğim testlere bakarmisuniz
Fsh 5.62
Lh 10.70
Prolaktin 57.90
Amh 5.28
E2 15.20
TSH 4.37
Devlet Hastanesi'ne gittim ve doktor hiç ilgilenmedi açıkçası alttan muayene oldum kist yok dedi ama burdan yazılanlara bakınca değerlerinin yüksek olduğunu görüyorum. Bu arada gebelik düşüncem yok şuan için sadece ağrı sikayetim vardı onun için gittim
Canim degerlerin yüksek gibi sanki biraz doktor ne dediİlk defa konu açtım da bı anda göndere basmisimaçıklama olarak yazdım bilginiz varsa bakabilirmisiniz
![]()
O zamana geldi tarih olarak ama yine de istedi tahlilleriAdetin 5. Günümü normalde adetin 2 veya 3 uncu günleri bakılıyor diye biliyorum ben değerleriniz sanki yüksek polikistik over varmi
Tiroidldrim biraz yavaş çalışıyor ilk hamileliğimde de ilaç kullandim. Bu arada şekerim de sınır daTiroidle ilgili bir rahatsızlık var mi peki
Umarim hersey gönlünüzce olurTiroidldrim biraz yavaş çalışıyor ilk hamileliğimde de ilaç kullandim. Bu arada şekerim de sınır da