Yaklaşık 2 hafta önce adetin 5. Günü verdiğim testlere bakarmisuniz
Fsh 5.62
Lh 10.70
Prolaktin 57.90
Amh 5.28
E2 15.20
TSH 4.37
Devlet Hastanesi'ne gittim ve doktor hiç ilgilenmedi açıkçası alttan muayene oldum kist yok dedi ama burdan yazılanlara bakınca değerlerinin yüksek olduğunu görüyorum. Bu arada gebelik düşüncem yok şuan için sadece ağrı sikayetim vardı onun için gittim
Yaklaşık 2 hafta önce adetin 5. Günü verdiğim testlere bakarmisuniz
Fsh 5.62
Lh 10.70
Prolaktin 57.90
Amh 5.28
E2 15.20
TSH 4.37
Devlet Hastanesi'ne gittim ve doktor hiç ilgilenmedi açıkçası alttan muayene oldum kist yok dedi ama burdan yazılanlara bakınca değerlerinin yüksek olduğunu görüyorum. Bu arada gebelik düşüncem yok şuan için sadece ağrı sikayetim vardı onun için gittim
Sadece proloktinin düşmesi için hap verdi başka bişey söylemedi ama çok ilgisiz bı doktordu bende o yüzden emin olamadım cevabiniz için teşekkür ederim
O zamana geldi tarih olarak ama yine de istedi tahlilleri polistik over demedi ama hiç ilgili değildi ki o yüzden emin olamadım prolaktin için ilaç yazdı ama ben hala emzirdigik için yüksek çıktığını düşündüm onun ama lh yüksek cikiyo hep yumurtlama testi yapıyorum mesela ikinci çizgi hep koyu siliklesmiyo
Merhaba
28yaşındayım sekiz aylık evliyim adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim polistikover olduğumu öğrendim bebek için sıkıntı olacağını ve hemen tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl bi tedavi uygulanır yardımcı olurmusunuz