Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e2:53.80
fsh:5.5
lh: 4.69
pr: 29.14
tsh: 2,39 lütfen yorumlarmisinz
E2:53.80
Fsh:5.5
Lh: 4.69
Pr: 29.14
Tsh: 2,39 lütfen yorumlarmisinz
merhaba ben bekar,43 yaşındayım, benim son bir yıldır adetlerim düzensiz,öncesinde çok düzenliydi.İlkkez bir sene kadar önce 3 ay adet olamayınca doktora gittim fsh değerim 64 çıkıp menapoz dendi.Sonrasında düzensiz de olsa adet oldum ve fsh değerimi zaman zaman ölçtürdüm(olduğum aylarda 3.günlerinde)fsh değerlerim 4,5 ,26 ,son bu ay degerlerim FSH 7.90 Estradiol 509,7 Progesteron 0,63 Prolaktin 20.. bu menapozmudur?(Bu arada fsh değerimin düşmesi için birçok bitkisel kür uyguladım,adet gecikmem olunca da soğan kürü yapıyorum o ay geç de olsa adet olabiliyorum,hormon ilaçlarımmı kullanmıyorum sizce uygunmudur?
cnm bildiğim kadarıyla hormon sonuçların gayet iyi görünüyor.sadece prolaktinin yüksek.bende de prolaktin yüksek ordan biliyorum.sana muhtelemen dostineks diye bir ilaç verecek o anında düşürüyor.fsh yumurta rezervi demek.10 un altında olunca iyi oluyor.seninkide gayet iyi maşallah.lh yumurta çatlatan hormon onunda düşük olması gerekiyor gayet iyyi oda.![]()
E2:53.80
Fsh:5.5
Lh: 4.69
Pr: 29.14
Tsh: 2,39 lütfen yorumlarmisinz
sonuçların gayet güzelprolaktin azcık yüksek ama oda gün içerisinde inip çıkan bi hormon stres yapmışsındr ondan çıımıştır yok yani bişi bnmkisi 67 şükret yani:) yüksek olunca bebeğe engel diyo doktorlar ama bence snnki değildir normali 23 fln snnki az çıkmış no problem yani
![]()
canımm sonunda gordun benı cok sagol canım cok sewındım :)) prolaktın yuksek olursa noluyo bı de yumurta rezervım dusuk gıbıme geldi sanki ölemi ?
canım cok sagıl endıslenemıstım bnde ama doktor ılac vermedı bılıomusun
sen nasılsın hamılemısın ?
prolaktin gebelik ve enzirme döneminde salgılanan bir hormondur.yani süt hormonu.bu hormon çok yüksek olunca göğüslerden süt geliyor ve adet olamıyorsun.yumurtlamayı engelliyor.ama seninki yüksek değil oyüzden dr ilaç vermemiş.ama sen hayıt içebilirsin.hayıt tohumu hormonları dengeliyor.yumurta rezervin kötü değil.hatta çok iyi.boşuna endişelenme.