- 29 Eylül 2018
- 136
- 45
- 48
- 27
- Konu Sahibi Beyzanur53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh degeri fsh den yuksek olursa polikistik oluyo diye biliyorum ben2 sene önce çekildim bı doktor biseyin yok diyor biri pkolusun diyor anllam veremedim kime guvenecegimizi şaşırdık
Var canım adeti bekliyorum inşallah olmam bebiş gelirŞuanki değerlerin normal gözüküyor. Lh yok mu?
Birde 2 sene önce yaptırmışsınız test yanıltabilir. Tekrarlayın lütfen
Lh attım canım bakarmisinLh degeri fsh den yuksek olursa polikistik oluyo diye biliyorum ben
O ne hormonu oluyordu ki acabaLh attım canım bakarmisin
LH ovulasyon testlerinin ölçtüğü hormon. Tam yumurtlamadan önce yükselip sonra hemen düşüyor.O ne hormonu oluyordu ki acaba
Canım lh yüksek çıkmış. Fsh değerinden yüksek çıkması pko anlamına gelir. Ama bu testin üzerinden 2 yıl geçmiş tekrarla.Var canım adeti bekliyorum inşallah olmam bebiş gelir![]()
Teşekkür ederim canım ilacı doktor yazması lazım dimi rahim filmi çekilmem hamile kalmam için yardımcı olmicak sanırımCanım lh yüksek çıkmış. Fsh değerinden yüksek çıkması pko anlamına gelir. Ama bu testin üzerinden 2 yıl geçmiş tekrarla.
ayriyeten pko dahi olsan ilaç kullanarak hamile kalabilirsin üzülme.
Teşekkür ederimLH ovulasyon testlerinin ölçtüğü hormon. Tam yumurtlamadan önce yükselip sonra hemen düşüyor.
Evet doktor yazar ama rahim filmi çekilmen uygun görüldüyse muhakkak çektir. Rahim filmi sonrası hamile kalan çok insan var. Hem ne kaybedersinkiTeşekkür ederim canım ilacı doktor yazması lazım dimi rahim filmi çekilmem hamile kalmam için yardımcı olmicak sanırım
20 ağustosta çekildim canım.bu ay umitliyim bakalım bekliyorum bat 10 EylülEvet doktor yazar ama rahim filmi çekilmen uygun görüldüyse muhakkak çektir. Rahim filmi sonrası hamile kalan çok insan var. Hem ne kaybedersinki
Evt canim lh yuksek o zamn pko demekmis testlerini adetin 3.gunu yenile belki degismistirLh attım canım bakarmisin
Gidicem canım adet olmayı bekliyorumEvt canim lh yuksek o zamn pko demekmis testlerini adetin 3.gunu yenile belki degismistir