hormon sonucum

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-09-22-39-19.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2017-01-09-22-39-15.webp
    12 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2017-01-09-22-39-10.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 94
Neyse soyle yapalimm ben yazayim sonuclarii.

Simdi bakin kizlar

Canım değerlerin kötü değil bence. Testesteron yüksek ama ilaçla düzelebilecek seviyede. Bence dert etme. İyi bir doktora görün ve ilaç tedavini uygula.

Sadece testesteron yüksek oda erkeklik hormonu galiba.düşürmek için ne yapman gerekiyor muş?
Bilmiyorum ama fsh da yuksek geldi bana. Dusurmek icin bilmiyorum ne yapilmasi lazim.

fsh yükselmeye başlamış ama çok kötü değil. Amh baktırdın mı hiç? Yaşın kaç? Bebek için tedaviye ihtiyacın olabilir. Önce ilaç tedavisiyle başlayın derim.

fsh yükselmeye başlamış ama çok kötü değil. Amh baktırdın mı hiç? Yaşın kaç? Bebek için tedaviye ihtiyacın olabilir. Önce ilaç tedavisiyle başlayın derim.
Amh ne?? 21 yasindayim.

Birde doktorlar bana yumurtaliklarin iyi diyorlardi keske gozleriyle baksalardi. Suna bak fsh kac cikmis

Ahm yumurta rezervi. Adetin 3. günü kaç folikülün oluyor? Yaşına göre fsh yüksek ama gözün korkmasın. Fsh stresten bile etkilenen bir hormon. önümüzdeki ay tekrarla testlerini.
Bugun adetimin 3. Gunu zaten doktor bakmadi ona. Ultrasonla mi bakiliyor

Evet ultrasonla bakılıyor. Gerek görmedi demek. Tavsiyem iyi bir doktor bul ve ona git. Tüp bebek doktoru varsa ona git. :bir de amh yaptır ondan daha iyi netice alırsın.
Daha sonucu gormedi ki. Yarin sonuc cikicak. Ben netten baktim sonuca. Direkte buraya attim. Bakalim yarin ne dicek doktor. Simdi tup bebek merkezlerine gideicek maddi gucumuz yok malesef

Daha sonucu gormedi ki. Yarin sonuc cikicak. Ben netten baktim sonuca. Direkte buraya attim. Bakalim yarin ne dicek doktor. Simdi tup bebek merkezlerine gideicek maddi gucumuz yok malesef
Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Çok takma kafana.Benim amh bile düşük çıktı çok şükür tüp bebek tedavisi ile hamileyim. İnşallah olur bebeğin.

Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Çok takma kafana.Benim amh bile düşük çıktı çok şükür tüp bebek tedavisi ile hamileyim. İnşallah olur bebeğin.
İnsAllahh hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…