Duzenledim simdi gorunuyormu??Ekler görünmüyor canım. Hayırdır ne çıktı sonuçlarında?
Okunmuyo canım yazar mısın[ Eki Görüntüle 1937016 Eki Görüntüle 1937017 Eki Görüntüle 1937018 Aldigim ikinci kotu haber. Smeardan sonra birde bu. Nerdeyse erkek olarak dogcakmisimcok uzuluyorum. Demekki cocugum bu hormonlardan kaynakli olmuyor
Sadece testesteron yüksek oda erkeklik hormonu galiba.düşürmek için ne yapman gerekiyor muş?Eki Görüntüle 1937036 Simdi bakin kizlar
Bilmiyorum ama fsh da yuksek geldi bana. Dusurmek icin bilmiyorum ne yapilmasi lazim.Sadece testesteron yüksek oda erkeklik hormonu galiba.düşürmek için ne yapman gerekiyor muş?
Amh ne?? 21 yasindayim.fsh yükselmeye başlamış ama çok kötü değil. Amh baktırdın mı hiç? Yaşın kaç? Bebek için tedaviye ihtiyacın olabilir. Önce ilaç tedavisiyle başlayın derim.
Ahm yumurta rezervi. Adetin 3. günü kaç folikülün oluyor? Yaşına göre fsh yüksek ama gözün korkmasın. Fsh stresten bile etkilenen bir hormon. önümüzdeki ay tekrarla testlerini.Amh ne?? 21 yasindayim.
Bugun adetimin 3. Gunu zaten doktor bakmadi ona. Ultrasonla mi bakiliyorAhm yumurta rezervi. Adetin 3. günü kaç folikülün oluyor? Yaşına göre fsh yüksek ama gözün korkmasın. Fsh stresten bile etkilenen bir hormon. önümüzdeki ay tekrarla testlerini.
Evet ultrasonla bakılıyor. Gerek görmedi demek. Tavsiyem iyi bir doktor bul ve ona git. Tüp bebek doktoru varsa ona git. :bir de amh yaptır ondan daha iyi netice alırsın.Bugun adetimin 3. Gunu zaten doktor bakmadi ona. Ultrasonla mi bakiliyor
Daha sonucu gormedi ki. Yarin sonuc cikicak. Ben netten baktim sonuca. Direkte buraya attim. Bakalim yarin ne dicek doktor. Simdi tup bebek merkezlerine gideicek maddi gucumuz yok malesefEvet ultrasonla bakılıyor. Gerek görmedi demek. Tavsiyem iyi bir doktor bul ve ona git. Tüp bebek doktoru varsa ona git. :bir de amh yaptır ondan daha iyi netice alırsın.
Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Çok takma kafana.Benim amh bile düşük çıktı çok şükür tüp bebek tedavisi ile hamileyim. İnşallah olur bebeğin.Daha sonucu gormedi ki. Yarin sonuc cikicak. Ben netten baktim sonuca. Direkte buraya attim. Bakalim yarin ne dicek doktor. Simdi tup bebek merkezlerine gideicek maddi gucumuz yok malesef
İnsAllahh hayirlisiyla.Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Çok takma kafana.Benim amh bile düşük çıktı çok şükür tüp bebek tedavisi ile hamileyim. İnşallah olur bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?