Mervoss yaa ben doktora o kadar dedim ki bana amh testi yapın diye adetin duzenli ve hormonlarda sıkıntı yok o yüzden gerek yok dedi yapmadıProlaktin biraz daha düsük olsa daha iyi sanırım. Amh bakılmamış. Ona da bence en kısa sürede baktırın.
Benim ilk doktorum da yapmadı. 1 yılım çöp oldu. Hep vajinal muayenede iyi iyi dedi her şeye. Benim fsh filan da yüksek çıkmamıştı. Diğer tüm hormonlar da normaldi. Sonra tüp bebeğe başlayınca araştırmadaki asistanlar bile usgyi koyar koymaz bu hasta düşük over rezervli miydi amh kaçtı dediler hep.Mervoss yaa ben doktora o kadar dedim ki bana amh testi yapın diye adetin duzenli ve hormonlarda sıkıntı yok o yüzden gerek yok dedi yapmadı
Şuan başka doktara gidiyorum geçen ay rahim filmi istedi tekrardan rahim kalınlığı ve polip olabilir dedi başka sıkıntılar çıkınca ertelemek zorunda kaldım bu ayda ayni şekilde o zaman Kasım'da tekrar kadın doğuma gidecem o zaman mutlaka yaptırayım oda kandan bakiliyordu dimiBenim ilk doktorum da yapmadı. 1 yılım çöp oldu. Hep vajinal muayenede iyi iyi dedi her şeye. Benim fsh filan da yüksek çıkmamıştı. Diğer tüm hormonlar da normaldi. Sonra tüp bebeğe başlayınca araştırmadaki asistanlar bile usgyi koyar koymaz bu hasta düşük over rezervli miydi amh kaçtı dediler hep.
Evet canım baktır dursun kenarda.Şuan başka doktara gidiyorum geçen ay rahim filmi istedi tekrardan rahim kalınlığı ve polip olabilir dedi başka sıkıntılar çıkınca ertelemek zorunda kaldım bu ayda ayni şekilde o zaman Kasım'da tekrar kadın doğuma gidecem o zaman mutlaka yaptırayım oda kandan bakiliyordu dimi
TeşekkürlerEvet canım baktır dursun kenarda.
Özele gitmeyi dsnyrm orada bkrlr heraldeProlaktin biraz daha düsük olsa daha iyi sanırım. Amh bakılmamış. Ona da bence en kısa sürede baktırın.
Siz demezseniz bakmayabilirler. Isteyin amh de baktırmak istiyorum diye.Özele gitmeyi dsnyrm orada bkrlr heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?