geçmiş olsun kardeş doktorun yorumu komikmiş :) ben hormon testi yaptıramadım daha onun için pek anlamıyorum ama hayıt ı bir araştır..hormonları dengeliyormuş.Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi
2 ay once kullanmistim hayit i ben bu ay coban cantasi civan percemi aslan pencesi otlari ni 1 er tutam kaynatip iciyorum ama cok duzenli yaptigim solenemez heralde cok umidsizim ondangeçmiş olsun kardeş doktorun yorumu komikmiş :) ben hormon testi yaptıramadım daha onun için pek anlamıyorum ama hayıt ı bir araştır..hormonları dengeliyormuş.
yaptığın şeyi muhakkak düzenli kullanmalısınki faydası olsun canım..hayıtı düzenli kullandınmı peki2 ay once kullanmistim hayit i ben bu ay coban cantasi civan percemi aslan pencesi otlari ni 1 er tutam kaynatip iciyorum ama cok duzenli yaptigim solenemez heralde cok umidsizim ondan
Canim yumurtaliklarin tembel dedi doktor 1 calisiyo 2 yatiyo dedi ama enterasan olan sey adetlerim duzenli arti hic kist olmuyo cok sukur her ay kontroldeyim varmi yokmu diye rahim terttemiz diyo kist yok dedi ve ayrica bende tuylenmede yani pco varsa bunlar yan etkileri degilmiMeraba anladığım kadarıyla fsh degerin yüksek Lh ondan yüksek ve pko olabilir sende canım yumurtlaiklarin yavaş çalışıp kist de oluşturabilir ma tsh değerini göremedim o da çok önemli bir deger
Duzenli bir adet duzenim var caniminşallah olur hayırlısıyla bende on aydır evliyim bir aylık düşük oldu geçen ay.kendiliğinden olmuştu..sanırım tedavi olacam artık..adet düzenin nasıl?
Kist yoksa sadece degerin yüksek o zaman canım bu çok güzel bir şey ama fsh değerini yine ölçtüm amh de baktir bir de tiroit yani tsh baktir çok önemliCanim yumurtaliklarin tembel dedi doktor 1 calisiyo 2 yatiyo dedi ama enterasan olan sey adetlerim duzenli arti hic kist olmuyo cok sukur her ay kontroldeyim varmi yokmu diye rahim terttemiz diyo kist yok dedi ve ayrica bende tuylenmede yani pco varsa bunlar yan etkileri degilmi
Kizlar doktora gittim ama bana guven vermedi hic tatile geldigim icin kendi doktorumda kontrol yaptiramiyorum ayi kacirmakta istemiyirum bu yuzden yarin ozel hastaneden bi doktorla gorustum ona gidicem insallah guzel seyler yasarim
Canim gittim doktora hatta cokta begendim kendi doktorum hep karindan ultrasonla bakiyordu bu alttan bakti cok daha iyiydi zaten alttan bakmak 2 yumurta vardi biri 14 digeri 15 ama biri geriliycek 1 tane var diye dusunelim dedi arife gunu yine cagardi igneyi vericek ve gunleri belirliycek ilaclari tahlilleri goturdum yanimda bana farkli bi ilactan bahsetti ve bu ilaclar bence cok gereksiz dedi doktorun tup bebek doktorumu dedi her ay kadinlar farkli seyler yasar o yuzden hic umudunu kaybetme hersey cok guzel icerde dedi ama bu ay bebeis olmazsa ben farkli bi ilac vericem dedi ay insallah bu ay kalirimda gerek kalmaz bide bende bu ay bi rahatlik var belkide guven duygusundan belkide yogunluktan bebek aklima gelmiyo bildigin zevkten birlikte oluyorum esimle 1 gun yap 1 gun ara bazen her gun adet bittiginden beri durmadan yapiyorum bazen uzaniyom bazen hemen ayaklaniyorum vakti zamaniysa her turlu olur kasmaya gerek yok diye dusunuyorum bakalim biraz umut biraz umutsuzluk 3 aydir olmuyo ya salliyorum yani anliycan artik ama bu doktoru begendimInsallah canim Allah kolaylik versin. Bu doktorun ne dedi sana? Umarim guzel haberler almissindir
Bide ben bu ay pree seed diye vajinal bi jel var iliskiye baslamadan 15 dakika once onu yapip ole birlikte oluyorum spermler o jel sayesinde daha uzun sure canli kalabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?