Gebeliğe Hazırlık Hormon tahlil sonuclarim bilenler yorumlayabilirmi kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mina_1414

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
1.060
952
123
39
Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi
geçmiş olsun kardeş doktorun yorumu komikmiş :) ben hormon testi yaptıramadım daha onun için pek anlamıyorum ama hayıt ı bir araştır..hormonları dengeliyormuş.

geçmiş olsun kardeş doktorun yorumu komikmiş :) ben hormon testi yaptıramadım daha onun için pek anlamıyorum ama hayıt ı bir araştır..hormonları dengeliyormuş.
2 ay once kullanmistim hayit i ben bu ay coban cantasi civan percemi aslan pencesi otlari ni 1 er tutam kaynatip iciyorum ama cok duzenli yaptigim solenemez heralde cok umidsizim ondan

2 ay once kullanmistim hayit i ben bu ay coban cantasi civan percemi aslan pencesi otlari ni 1 er tutam kaynatip iciyorum ama cok duzenli yaptigim solenemez heralde cok umidsizim ondan
yaptığın şeyi muhakkak düzenli kullanmalısınki faydası olsun canım..hayıtı düzenli kullandınmı peki

Gecen ay 19 mayista hsg de cekildi tupler de acik zaten 1 kizim var 10 yasinda onada klomenle hamis kalmistim illa 2. Tedavide tutuyodu benim cocuklar ama bu 4. Ayim ne olcak bilmiyorum bakalim her ay 4 5 kere onemli gunlerde birlikte olurduk bu ay adetim yeni bitti yarin aksamdan itibaren 1 gun arayla deniycez adete kadar olursa olur

inşallah olur hayırlısıyla bende on aydır evliyim bir aylık düşük oldu geçen ay.kendiliğinden olmuştu..sanırım tedavi olacam artık..adet düzenin nasıl?

Meraba anladığım kadarıyla fsh degerin yüksek Lh ondan yüksek ve pko olabilir sende canım yumurtlaiklarin yavaş çalışıp kist de oluşturabilir ma tsh değerini göremedim o da çok önemli bir deger

Meraba anladığım kadarıyla fsh degerin yüksek Lh ondan yüksek ve pko olabilir sende canım yumurtlaiklarin yavaş çalışıp kist de oluşturabilir ma tsh değerini göremedim o da çok önemli bir deger
Canim yumurtaliklarin tembel dedi doktor 1 calisiyo 2 yatiyo dedi ama enterasan olan sey adetlerim duzenli arti hic kist olmuyo cok sukur her ay kontroldeyim varmi yokmu diye rahim terttemiz diyo kist yok dedi ve ayrica bende tuylenmede yani pco varsa bunlar yan etkileri degilmi

Canim yumurtaliklarin tembel dedi doktor 1 calisiyo 2 yatiyo dedi ama enterasan olan sey adetlerim duzenli arti hic kist olmuyo cok sukur her ay kontroldeyim varmi yokmu diye rahim terttemiz diyo kist yok dedi ve ayrica bende tuylenmede yani pco varsa bunlar yan etkileri degilmi
Kist yoksa sadece degerin yüksek o zaman canım bu çok güzel bir şey ama fsh değerini yine ölçtüm amh de baktir bir de tiroit yani tsh baktir çok önemli

Ya bu doktirlar tum testleri ayni anda niye yaptirmiyor anlamiyorum aylardir ilaclardan ignelerden delik desik oldum yani sonucta bebe icin cabaliyorum madem gerekli niye solemiyo ben doktormuyum ki bilicem offf ya

Kizlar bu gun baska doktora gidiyorum bana sans dileyin bakalim klomen bitti kac yumurtam var insallah cok cok kaliteli 4 5 yumurtam vardir belki olursa ikiz olur ayy ne guzel

Kizlar doktora gittim ama bana guven vermedi hic tatile geldigim icin kendi doktorumda kontrol yaptiramiyorum ayi kacirmakta istemiyirum bu yuzden yarin ozel hastaneden bi doktorla gorustum ona gidicem insallah guzel seyler yasarim

Kizlar doktora gittim ama bana guven vermedi hic tatile geldigim icin kendi doktorumda kontrol yaptiramiyorum ayi kacirmakta istemiyirum bu yuzden yarin ozel hastaneden bi doktorla gorustum ona gidicem insallah guzel seyler yasarim

Insallah canim Allah kolaylik versin. Bu doktorun ne dedi sana? Umarim guzel haberler almissindir

Insallah canim Allah kolaylik versin. Bu doktorun ne dedi sana? Umarim guzel haberler almissindir
Canim gittim doktora hatta cokta begendim kendi doktorum hep karindan ultrasonla bakiyordu bu alttan bakti cok daha iyiydi zaten alttan bakmak 2 yumurta vardi biri 14 digeri 15 ama biri geriliycek 1 tane var diye dusunelim dedi arife gunu yine cagardi igneyi vericek ve gunleri belirliycek ilaclari tahlilleri goturdum yanimda bana farkli bi ilactan bahsetti ve bu ilaclar bence cok gereksiz dedi doktorun tup bebek doktorumu dedi her ay kadinlar farkli seyler yasar o yuzden hic umudunu kaybetme hersey cok guzel icerde dedi ama bu ay bebeis olmazsa ben farkli bi ilac vericem dedi ay insallah bu ay kalirimda gerek kalmaz bide bende bu ay bi rahatlik var belkide guven duygusundan belkide yogunluktan bebek aklima gelmiyo bildigin zevkten birlikte oluyorum esimle 1 gun yap 1 gun ara bazen her gun adet bittiginden beri durmadan yapiyorum bazen uzaniyom bazen hemen ayaklaniyorum vakti zamaniysa her turlu olur kasmaya gerek yok diye dusunuyorum bakalim biraz umut biraz umutsuzluk 3 aydir olmuyo ya salliyorum yani anliycan artik ama bu doktoru begendim

Bide ben bu ay pree seed diye vajinal bi jel var iliskiye baslamadan 15 dakika once onu yapip ole birlikte oluyorum spermler o jel sayesinde daha uzun sure canli kalabiliyormus

Bide ben bu ay pree seed diye vajinal bi jel var iliskiye baslamadan 15 dakika once onu yapip ole birlikte oluyorum spermler o jel sayesinde daha uzun sure canli kalabiliyormus

Canim sevindim kafanin rahat olmasi boyle hissetmen en guzeli. Pre seedi duydum ben de bir sonraki ay deneyeyim diyorum. Ins guzel haberler aliriz hep birlikte.

Merhaba arkadaslar 3.yillik evliyim evliligimden 1.5 yil sonrasi bir bos gebelik gecirdim kurtajimin uzerinden 11 ay gecti dr. Rahim filmi istedi adetimin 3.gunundeyim bugun hormon testi yaptirdim sonuclari dr. gostermedim film sonucuyla beraber goturup gostericem bu degerleri bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Tsh: 2.37 önceki sonuc: 2.56
LH: 7.17 önceki sonuç: 5.49
Fsh: 7.27 önceki sonuç: 6.42
Estradiol(E2) : 29.83 önceki sonuç: 28.21
Prolaktin: 14.2 önceki sonuç: 14.27

Sizce bunlarin anlami ne yardimci olun lutfen

Back
X