Hormon testi anlayan?

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Pcos var belirteyim. Sonuçlar normal mi anormalmmi? Anlayan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20210818-152859_OneDrive.webp
    Screenshot_20210818-152859_OneDrive.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 81
Nasıl normale döner
Yumurtalik uyarıcı hormon LH hormonuyla birlikte calisir. Yumurta rezerviyle iliskilendiriliyor. Erken menapoza girme olasiligi olan kisilerde fsh yuksek olabiliyor. Doktorunuz zaten degerlendirip gerekli tedaviyi uygular. Dusurulebilen bir hormon.

Bu sonuçları yorumlarken yumurtlama döneminde mi yoksa adetli dönemde mi test verildiğine dikkat edilmeli zaten değerlerin normal aralıkları da buna göre belirlenmiş

Bu sonuçları yorumlarken yumurtlama döneminde mi yoksa adetli dönemde mi test verildiğine dikkat edilmeli zaten değerlerin normal aralıkları da buna göre belirlenmiş
Regl bitti sonra hormon testi yaptım. Haziran ayında yapmış olduğum hormon testi ile hemen hemen aynı bazı değerler düşmüş biraz sadece. Kan da pcos yok ama ultrason da var diyorlar. Anlam veremedim kan mı önemli ultrason mu

Regl bitti sonra hormon testi yaptım. Haziran ayında yapmış olduğum hormon testi ile hemen hemen aynı bazı değerler düşmüş biraz sadece. Kan da pcos yok ama ultrason da var diyorlar. Anlam veremedim kan mı önemli ultrason mu
Pcos kriterlerinden iki tanesine sahip olmak yeterli. Hormonlariniz duzgunse hafif pcos olabiliyor.

Back
X