- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece Fsh biraz yuksek geri kalanlar normalPcos var belirteyim. Sonuçlar normal mi anormalmmi? Anlayan var mı?
Fsh ne ? Görevvi neSadece Fsh biraz yuksek geri kalanlar normal
Nasıl normale dönerSadece Fsh biraz yuksek geri kalanlar normal
Yumurtalik uyarıcı hormon LH hormonuyla birlikte calisir. Yumurta rezerviyle iliskilendiriliyor. Erken menapoza girme olasiligi olan kisilerde fsh yuksek olabiliyor. Doktorunuz zaten degerlendirip gerekli tedaviyi uygular. Dusurulebilen bir hormon.Nasıl normale döner
Ultrason da var dedi doktorMâşâAllâh gayet iyi, neye gore pcos teshisi konuldu?
Regl bitti sonra hormon testi yaptım. Haziran ayında yapmış olduğum hormon testi ile hemen hemen aynı bazı değerler düşmüş biraz sadece. Kan da pcos yok ama ultrason da var diyorlar. Anlam veremedim kan mı önemli ultrason muBu sonuçları yorumlarken yumurtlama döneminde mi yoksa adetli dönemde mi test verildiğine dikkat edilmeli zaten değerlerin normal aralıkları da buna göre belirlenmiş
Pcos kriterlerinden iki tanesine sahip olmak yeterli. Hormonlariniz duzgunse hafif pcos olabiliyor.Regl bitti sonra hormon testi yaptım. Haziran ayında yapmış olduğum hormon testi ile hemen hemen aynı bazı değerler düşmüş biraz sadece. Kan da pcos yok ama ultrason da var diyorlar. Anlam veremedim kan mı önemli ultrason mu
Regl düzende 3 ay şükür. Diğer belirti yokPcos kriterlerinden iki tanesine sahip olmak yeterli. Hormonlariniz duzgunse hafif pcos olabiliyor.
Prolaktin ve LH yüksek biraz pcos şüphesi olabilir onun için ultrasona bakılması gerekiyor sağlıklı sonuçlar almanız dileği ile.Pcos var belirteyim. Sonuçlar normal mi anormalmmi? Anlayan var mı?