gamzegik Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 7 0 36 İzmir 27 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzegik #1 slm arkadaşlar hormon testi yaptırdım ve sonuçları aşağıdaki gibi bilgisi olan arkadaşlar var mı? FSH 5,3 LH 5,0 ( SİYAH KUTUCUK İÇİNE ALINMIŞ)) PROLAKTİN 11,5 *1 YILDIR BEBEK OLMADIĞI İÇİN DOKTORA BAŞVURMUŞTUM
slm arkadaşlar hormon testi yaptırdım ve sonuçları aşağıdaki gibi bilgisi olan arkadaşlar var mı? FSH 5,3 LH 5,0 ( SİYAH KUTUCUK İÇİNE ALINMIŞ)) PROLAKTİN 11,5 *1 YILDIR BEBEK OLMADIĞI İÇİN DOKTORA BAŞVURMUŞTUM
aruna Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 3.758 21 158 İstanbul 29 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzegik #2 gamzegik .!.: slm arkadaşlar hormon testi yaptırdım ve sonuçları aşağıdaki gibi bilgisi olan arkadaşlar var mı? FSH 5,3 LH 5,0 ( SİYAH KUTUCUK İÇİNE ALINMIŞ)) PROLAKTİN 11,5 *1 YILDIR BEBEK OLMADIĞI İÇİN DOKTORA BAŞVURMUŞTUM Genişletmek için tıkla... cnm fsh lh arasında oran olmalı mutlaka dr git muayene ol pko oluşumu olabilir fsh ve prolaktin normal
gamzegik .!.: slm arkadaşlar hormon testi yaptırdım ve sonuçları aşağıdaki gibi bilgisi olan arkadaşlar var mı? FSH 5,3 LH 5,0 ( SİYAH KUTUCUK İÇİNE ALINMIŞ)) PROLAKTİN 11,5 *1 YILDIR BEBEK OLMADIĞI İÇİN DOKTORA BAŞVURMUŞTUM Genişletmek için tıkla... cnm fsh lh arasında oran olmalı mutlaka dr git muayene ol pko oluşumu olabilir fsh ve prolaktin normal
gamzegik Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 7 0 36 İzmir 31 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzegik #3 aruna .!.: cnm fsh lh arasında oran olmalı mutlaka dr git muayene ol pko oluşumu olabilir fsh ve prolaktin normal Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım cevamın için ,,bu hafta işten fırsat bulunca gidicem.ben de pko dan şüphelenmiştim başta da internette de biraz araştırmıştım tüm belirtileri de uyuyor..
aruna .!.: cnm fsh lh arasında oran olmalı mutlaka dr git muayene ol pko oluşumu olabilir fsh ve prolaktin normal Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım cevamın için ,,bu hafta işten fırsat bulunca gidicem.ben de pko dan şüphelenmiştim başta da internette de biraz araştırmıştım tüm belirtileri de uyuyor..