• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi sonuçlarım ...

seda__

Seni BekLiyorum Annecim..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.527
3
116
36
Antalya
Merhabalar
Bugun doktora gıttım ve test sonuclarım cıkdı
eger normal cıkarsa bır yıl beklemem gerektıgı soylendı
Bu sonuclara gore bır sorun varmı sızce ?
Ayrıca 2 ay boyunca hıc yumurtladıgımı goremedım testlerde
Sızce 1 yıl beklemelımıyım ?

[URL=http://img827.imageshack.us/i/adsztg.png/][/URL]

Kaç yaşında olduğunuzu veya nasıl adet gördüğünüzü bilmiyorum. Kaç yıldır denediğinizi de...

Kaç yaşında olduğunuzu veya nasıl adet gördüğünüzü bilmiyorum. Kaç yıldır denediğinizi de...

23 yaşındayım
adetlerim belli aylarda duzensız
son üç ayım
29 ARALIK
27 OCAK
4 MART
Daha 3 aydır korunmayı bırakdık fakat yumurtlama testlerım hep negatıf cıkınca korkularım baslayıp sorun yapmaya basladım. CEvabınız ıcın tesekkur ederım

Daha gençsiniz. Ovuquick testini öneririm. Adet gören kadının yumurtlaması oluyor demektir. Yumurtlama adetten 14 gün önce olmaktadır ve sabittir. Adetin ilk gününden itibaren yumurtlamaya kadar geçen süre ise değişkendir. Geç yumurtluyor olabilirsiniz. 1 yıl standart olarak önerilen süredir. Her ay sağlıklı her dört çiftten biri gebe kalmakta, 1 yıl sonra bu oran %85 e çıkmaktadır. Masrafsız yani :)))

Daha gençsiniz. Ovuquick testini öneririm. Adet gören kadının yumurtlaması oluyor demektir. Yumurtlama adetten 14 gün önce olmaktadır ve sabittir. Adetin ilk gününden itibaren yumurtlamaya kadar geçen süre ise değişkendir. Geç yumurtluyor olabilirsiniz. 1 yıl standart olarak önerilen süredir. Her ay sağlıklı her dört çiftten biri gebe kalmakta, 1 yıl sonra bu oran %85 e çıkmaktadır. Masrafsız yani :)))

Cevabınız için teşekkür ederim :)

Back
X