Gebeliğe Hazırlık Hormon testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilarakyildirim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
93
11
8
28
prolaktin sonucum yüksek çıktı antidepresan kullandığım için ilaç veremeyeceğini söyledi bu hep böyle yüksek mi kalacak nasıl bir tedavi gerekiyor
Ayrıca değerleri şöyle söyliyim
Prolaktin: 118,88
Nonpregnant 2.8 -29.2
Pregnant 208.5
Postmenopausal 1.8 -20.3 bunları bana açıklayabilir misiniz

Öncelikle beyin emarı çektirmelisiniz
Sonra kan tahlili ile makro ve mikro prolaktine bakılmalı değeriniz çok yüksek

Prolaktinin ilac disinda dusecegini sanmiyorum. Benim 40 seviyelerindeydi 3 aydir. Bir gram düşmedi ilacsiz. Aslan pencesi ve hayit otu etkili diye biliyorum ben bitkisel olarak. Belki onlar etki eder. Gecmis olsun.

prolaktin sonucum yüksek çıktı antidepresan kullandığım için ilaç veremeyeceğini söyledi bu hep böyle yüksek mi kalacak nasıl bir tedavi gerekiyor
Ayrıca değerleri şöyle söyliyim
Prolaktin: 118,88
Nonpregnant 2.8 -29.2
Pregnant 208.5
Postmenopausal 1.8 -20.3 bunları bana açıklayabilir misiniz
Antidepresan kullandığınız sürece maalesef düşmez doktorunuz doğru söylemiş adet düzeniniz nasıl peki

Antidepresan prolaktini yükseltebilir doğrudur, bıraktığınızda düşecektir. Düşmezse prolaktin inhibitörü verilir zaten

İstemedi doktor zaten ilgisizdi
Anladım antidepresan da yükseldiğini bilmiyordum o yüzden değere çok şaşırdım bende direk beyin emarı istediler ama ilaç filan kullanmıyordum iyi huylu tümör çıktı 2 sene sürekli mücadele ettim sonra birden kendiliğinden düzene girdi prolaktin de düştü tümör de temizlenmiş

Anladım antidepresan da yükseldiğini bilmiyordum o yüzden değere çok şaşırdım bende direk beyin emarı istediler ama ilaç filan kullanmıyordum iyi huylu tümör çıktı 2 sene sürekli mücadele ettim sonra birden kendiliğinden düzene girdi prolaktin de düştü tümör de temizlenmiş
Geçmiş olsun ☺️

Back
X