HORMON TESTİ

İnşallah tüm değerlerin olması gerektiği gibi güzel çıkar 🙏😊 fsh, lh, tsh prolaktin vs hepsine bakıldığından emin ol lütfen bazen bir iki değeri atlayabiliyorlar..
İnsaAllalh Allah razı olsun heycanli ve korkuyorum.4 aydır bebek düşünüyoruz yumurtlama günlerimizde birlikte oluyoruz ama hep negatif sonuç alıyoruz 🙁 adetime 8 gün varken erken gebelik testi yapmistim silik çizgi cikti umutlanmistim dün sabah adet oldum anlamıyorum ki neyi eksik yapıyoruz

İnsaAllalh Allah razı olsun heycanli ve korkuyorum.4 aydır bebek düşünüyoruz yumurtlama günlerimizde birlikte oluyoruz ama hep negatif sonuç alıyoruz 🙁 adetime 8 gün varken erken gebelik testi yapmistim silik çizgi cikti umutlanmistim dün sabah adet oldum anlamıyorum ki neyi eksik yapıyoruz
Kesin adet misin yoksa leke gibi mi?

Sıkıntısınız varmı hiç ? Adetlerin düzenlimi ?
Merhaba görünürde bir sıkıntım yok çok şükür en son 3 ay önce doktor muayene ettiğinde rahim ve karın temiz güzel dedi okadar. yarin özel hastanede gidicem işte hormon testi yaptırıcam ilk kez . Adetlerim düzenli yani şöyle bu ay 26 günde bir oldu bazen 28 günde oluyor.

Merhaba görünürde bir sıkıntım yok çok şükür en son 3 ay önce doktor muayene ettiğinde rahim ve karın temiz güzel dedi okadar. yarin özel hastanede gidicem işte hormon testi yaptırıcam ilk kez . Adetlerim düzenli yani şöyle bu ay 26 günde bir oldu bazen 28 günde oluyor.
E herşeyin güzel görüküyor canım Rabbim sıkıntı vermesin için rahat etsin yaptır ama bişe çıkacağını düşünmüyorum ben çok uğraştım o yüzden bilgileri paylaşıyım istiyorum zor çünkü fakat stres yapma niye olmuyo olsun vs diye tam aksine istediğinin tersi oluyo ozaman Rabbim'e bırak ummadığın anda oluyo hergünü değerlendir elinden geliyosa bi gün aradan felan bişe olmaz ama beklenen adet tarihine kadar değerlendirirsen ihtimal yüksrk yumurtlama tarihinden 2 gün öncesi yumurtlama günün ve sonrası 2 gün beline yakı yapıştır dursun ilişkiye girerken çıkar ve besmele ile başla ilişkiden sonra belin soğudunu hissedersen yapıştır geri ilişki sonrası hemen duş alma dik bacaklarını yat bi süre sonra sağa ve sola yat biraz daha inan Duanı et duş alırkende fazla sıcak suyla alma spremler sıcağı sevmez.. eşinde bi sıkıntı varmı ? Yumurtlaman oluyomu ovulasyon denedin mi hiç ?

E herşeyin güzel görüküyor canım Rabbim sıkıntı vermesin için rahat etsin yaptır ama bişe çıkacağını düşünmüyorum ben çok uğraştım o yüzden bilgileri paylaşıyım istiyorum zor çünkü fakat stres yapma niye olmuyo olsun vs diye tam aksine istediğinin ters oluyo hergünü değerlendir yumurtlama tarihinden 2 gün öncesi yumurtlama günün ve sonrası 2 gün beline yakı yapıştır dursun ilişkiye girerken çıkar ilişkiden sonra belin soğudunu hissedersen yapıştır geri ilişki sonrası hemen duş alma dik bacaklarını yat bi süre sonra sağa ve sola yat biraz daha duş alırkende fazla sıcak suyla alma spremler sıcağı sevmez.. eşinde bi sıkıntı varmı ? Yumurtlaman oluyomu ovulasyon denedin mi hiç ?
Eşimde doktora gidicek ayın 23 de sperm testi için ilk kez gidicek eşimde. Evet yumurtlama testi yapıyorum koyu çizgi 2 tane çıkıyor herşeyi deniyorum

Eşimde doktora gidicek ayın 23 de sperm testi için ilk kez gidicek eşimde. Evet yumurtlama testi yapıyorum koyu çizgi 2 tane çıkıyor herşeyi deniyorum
Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah bi skıntı yoktur ama kendini suçlama skıntımı var bilmem ne düşünme ben çıldırıyodum ama nasip etti Rabbim çok şükür belki eşindedir sabret bakalım 23 üne kadarda kolaylaştırıcı bitkiler var canım onları denedin mi ?

Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah bi skıntı yoktur ama kendini suçlama skıntımı var bilmem ne düşünme ben çıldırıyodum ama nasip etti Rabbim çok şükür belki eşindedir sabret bakalım 23 üne kadarda kolaylaştırıcı bitkiler var canım onları denedin mi ?
Amin insaAllah 😍 Allah razı olsun

Back
X