- 12 Ocak 2021
- 111
- 36
- 48
- Konu Sahibi Goncagul16
-
Ben de Pazartesi verdim ama sonuçlar çıkmamış ,kaç günde sonuçlar çıkıyor ?Cevap verebilecek kimse yok mu
Ben cuma günü vermiştim sabahtan. Öğleden sonra çıktı. Amh Çarşamba çıktı sadece. Ankara'ya gidiyormuş o yüzden geç çıkıyormuş öyle dediler hastanedenBen de Pazartesi verdim ama sonuçlar çıkmamış ,kaç günde sonuçlar çıkıyor ?
Nasıl düşer peki bı önerin var mı?Prolaktin olması gereken değerden yüksek çıkmış
Benim daha çıkmamış ya ,enabız dan baktım ,doktor gebelik testi de istemiş ne alaka anlamadım o çıkmış sadece.Ben cuma günü vermiştim sabahtan. Öğleden sonra çıktı. Amh Çarşamba çıktı sadece. Ankara'ya gidiyormuş o yüzden geç çıkıyormuş öyle dediler hastaneden
Özel hastanede yaptıysan e nabiza geç yükleniyorBenim daha çıkmamış ya ,enabız dan baktım ,doktor gebelik testi de istemiş ne alaka anlamadım o çıkmış sadece.
DevletÖzel hastanede yaptıysan e nabiza geç yükleniyor
Dostinex diye bi ilaç veriyor doktor onunla düşüyorNasıl düşer peki bı önerin var mı?
Çok Zor çokDevletne zor işler ya
Canım ne yaptın sonuçların çıktı mı gösterdin mı doktoraBen de Pazartesi verdim ama sonuçlar çıkmamış ,kaç günde sonuçlar çıkıyor ?
Çıktı çok şükür hiçbişi yok herşey normal dedi ama sadece şeker yüksek çıktı, dahiliye bölümüne git dedi ,eşimin sonuçlarını istedi ,o işlerinden dolayı alamadı .Adetin 2. Günü diğer sonuçlarla gelin takibe başlıyoruz dedi .İnşallah şeker sorun yaratmaz açlık 280 çıktıCanım ne yaptın sonuçların çıktı mı gösterdin mı doktora
Bende gösterdim sıkıntı yok dedi tahlillerim temiz ama adetin 9. Günü gittim yumurta 25 mm olmuş. Çok büyümüş dedi. Net bişey de söylemedi. Acaba çatlamış mıdır yumurta merak içindeyimÇıktı çok şükür hiçbişi yok herşey normal dedi ama sadece şeker yüksek çıktı, dahiliye bölümüne git dedi ,eşimin sonuçlarını istedi ,o işlerinden dolayı alamadı .Adetin 2. Günü diğer sonuçlarla gelin takibe başlıyoruz dedi .İnşallah şeker sorun yaratmaz açlık 280 çıktı3aylığa da baktır sonuçları al gel dedi .
Maşallah güzel büyümüş ,inşallah çatlamıştır. Bana da dr. adetin 2.günü gel takibe başlayalım dedi, bakalım hayırlısı inşallah olur artık bunaldim 2.5 sene olcak ,sırf çocuk için birlikte olmaktan bıktım, sevişmekten soğudum vallaBende gösterdim sıkıntı yok dedi tahlillerim temiz ama adetin 9. Günü gittim yumurta 25 mm olmuş. Çok büyümüş dedi. Net bişey de söylemedi. Acaba çatlamış mıdır yumurta merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?