- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım sen istediğinde yapar diye düşünüyorumMerhaba hanımlar Hormon testi yaptırmak istiyorum. Doktorun istemesi şart mı yoksa gidip doktorla konuşsam hormon testi yaptırmak istiyorum diye kabul eder mi
Peki sonuçlar ne zaman çıkar çok uzun sürüyor muSanırım sen istediğinde yapar diye düşünüyorum
Reglin 3. Gunu muayeneye git ve soyle yapar normal kan testi hormanlara bakiliyor sadece ayni surede cikacaktirMerhaba hanımlar Hormon testi yaptırmak istiyorum. Doktorun istemesi şart mı yoksa gidip doktorla konuşsam hormon testi yaptırmak istiyorum diye kabul eder mi
Çok teşekkür ederimReglin 3. Gunu muayeneye git ve soyle yapar normal kan testi hormanlara bakiliyor sadece ayni surede cikacaktir
Hormon testi özel hastanede fiyatı nedirReglin 3. Gunu muayeneye git ve soyle yapar normal kan testi hormanlara bakiliyor sadece ayni surede cikacaktir
Yaptirali uzun zman oldu kuzum hatirlamiyorum ama cok pahali degildir yoksa unutmazdimHormon testi özel hastanede fiyatı nedir
HahaYaptirali uzun zman oldu kuzum hatirlamiyorum ama cok pahali degildir yoksa unutmazdim![]()
Peki siz hangi yılında yaptırmıştırniz test sonuçlarını nasıl çıkmıştıYaptirali uzun zman oldu kuzum hatirlamiyorum ama cok pahali degildir yoksa unutmazdim![]()
Özellerde acilde bile yapıyorlar ben tüp bebekten önce kendi başına gidip yaptırıyordum her ay kontrol amaçlı doktor kontrolüne bile gitmedenMerhaba hanımlar Hormon testi yaptırmak istiyorum. Doktorun istemesi şart mı yoksa gidip doktorla konuşsam hormon testi yaptırmak istiyorum diye kabul eder mi
Umarim canim sehirden sehire fiyatlar cok degisiyor simdi ne desem yalan olur zatenHahaumarım öyledir
teşekkür ederim
Peki hormon testi fiyatı nedirÖzellerde acilde bile yapıyorlar ben tüp bebekten önce kendi başına gidip yaptırıyordum her ay kontrol amaçlı doktor kontrolüne bile gitmeden