Hormon testi

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
kızlar hormon testi nasıl yapılıyo bilen varmı? ben yüzümdeki tüğlerden dolayı doktora başvurdum ve çok rahatsız ediyolar beni sakalım varmış gibi. doktor lazer yaparız hormonların düzenliyse dedi lazerinde bi zararı varmı?

kan alıyorlar senden ordan bakıyorlar canım. lazerin sakıncası var mı bilemiyorum ama doktor zaten kar zarar oranını düşünerek sana tedavi önerisi sunacaktır. lazer biliyorsun ki artık kesin çözüm ama zararları tabi olabilir ispatlanmış bir zararı var mı bilmiyorum ama uzun vadede bulurlar varsa zararı.

Hormon testini sabahları aç karnına yapıyorlar sabah erkenden hiçbir şey yiyip içmeden doktora giderseniz zaten kan alıyorlar sonuçlarını ona göre degerlendiriyorlar.

canım sabah aç karnına erkenden kan veriyosun
adetlerin düzenlimi, akne problemin varmı, adet sırasında çok ağrın oluyomu
bunlar varsa hormon sorunun olabilir.

lazer kışa doğru yaptır bence.
yazın iz kalabilir

ben de aynı dertten şikayetçiyim. genetik galiba bendeki ama yakınlarımda da sonradan çıktı bu belalar. yanaklarımda sert tüyler var olucak iş mi? Her neyse soruna gelirsek bir yakınım yaptırıyor şuanda. doktor ona ilk önce hormon testi yapmış, sonra da hormon tedavisine başlanmış. yani sen hormon tedavisi olmadan lazer yaptırsan bile işe yaramaz. önce kökten bu işi bitirmeleri lazım, sonra lazer. lazer olan yakınım aynen böyle yaptırmış, test, tedavi bitti, lazerinde sonuna yaklaştı. gözle görülür bir fark var. aklında bulunsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…