hormon testi ?

epru06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
18
7
1
Hanimlar suan adet sökturucu kullaniyorum daha sonrasinda hormon testi yapilacak neden adet olamiyorm die ac karna mi yapiliyo bu test bide degerler normal cikarsa ne gbi bir yol izleniyor bssina gelen arkadaslardan cvp bekliyorm

Hanimlar suan adet sökturucu kullaniyorum daha sonrasinda hormon testi yapilacak neden adet olamiyorm die ac karna mi yapiliyo bu test bide degerler normal cikarsa ne gbi bir yol izleniyor bssina gelen arkadaslardan cvp bekliyorm
Hangsini kullanıosn cnm bi yan etkisini gördün mü söktürücünün bnde bu ay olamadım dr verdi tırsıyorum içmeye ya

Hangsini kullanıosn cnm bi yan etkisini gördün mü söktürücünün bnde bu ay olamadım dr verdi tırsıyorum içmeye ya
H Tarusal iciyorm canm bi yan etkisi yok 3. Gunm kahvengi lekeler elms bugun az bisi ama olamadim daha 18 gun gecti ilk defa bu kadar gecti kist var sanip gittim hic bisi yokmus

H Tarusal iciyorm canm bi yan etkisi yok 3. Gunm kahvengi lekeler elms bugun az bisi ama olamadim daha 18 gun gecti ilk defa bu kadar gecti kist var sanip gittim hic bisi yokmus
Bnde kistte vr dr ufak bi kistin vr dedi rahim duvarlarım cok incelmiş sezeryandan dolayıymış bnmki duphaston korkuyorum içmeye

Yan etkilerine baktnz mi nie korkuyosunz ben daha yeni evliyim gecen ay kistim vardi o patladi hastahane de yattim bu ayda adet gecikmem oldu kist kaybolms ama bu seferde bu sorun oldu :(

Yan etkilerine baktnz mi nie korkuyosunz ben daha yeni evliyim gecen ay kistim vardi o patladi hastahane de yattim bu ayda adet gecikmem oldu kist kaybolms ama bu seferde bu sorun oldu :KK43:
Nasl yani nasl ptlıo

Normalde adet doneminde kayboluyoms ama benimki patlayip ic kanama yapms kasik agrim olunca gidice ogrendim kistim oldugunu ve patladigini iliski sirasinda patlayabiliyomus yumurtalik kistleri
Wawww yeni ögreniorum cook büyük gcmiş olsn cnm dr kontrllerni akstma

TSH 0.64µIU/mL Estradiol 24pg/mL FSH 6.24mIU/mL LH 5.97mIU/mL Prolaktin 22.52ng/mL kızlar bu değerlerden anlayan varmı normalmidir yardimci olun doktorum izne çıkmış 1 hafta yok ve ben meraktan ölüyorum

TSH 0.64µIU/mL Estradiol 24pg/mL FSH 6.24mIU/mL LH 5.97mIU/mL Prolaktin 22.52ng/mL kızlar bu değerlerden anlayan varmı normalmidir yardimci olun doktorum izne çıkmış 1 hafta yok ve ben meraktan ölüyorum

Canım kendi sonuç ve olması gereken değer aralığına göre normal gibi geldi bana..
bak aşağıda sonucum ve olması gereken referans aralığı var.. okuyabiliyomusun?

upload_2016-4-13_9-58-15.webp

Eklentiler

• upload_2016-4-13_9-57-11.webp
    upload_2016-4-13_9-57-11.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 28
Canım kendi sonuç ve olması gereken değer aralığına göre normal gibi geldi bana..
bak aşağıda sonucum ve olması gereken referans aralığı var.. okuyabiliyomusun?

Eki Görüntüle 1813528
Çok teşekkür ederim inşallah senin dediğin gibi normaldir bende baktım değer aralıklarında ama yinede emin olamıyorum. Sağlık lisesinde çalışıyorum hocalardan birini yakalarsam soracağım zaten yoksa doktorum gelene kadar bekleyememm

Çok teşekkür ederim inşallah senin dediğin gibi normaldir bende baktım değer aralıklarında ama yinede emin olamıyorum. Sağlık lisesinde çalışıyorum hocalardan birini yakalarsam soracağım zaten yoksa doktorum gelene kadar bekleyememm

içini ferah tut sorun yok inşallah..

Bnde kistte vr dr ufak bi kistin vr dedi rahim duvarlarım cok incelmiş sezeryandan dolayıymış bnmki duphaston korkuyorum içmeye
bmde rahm duvarım ince ilk düşükten snra oldu sanırım peşine iki düşük daha oldu ama düşmedi bebkler kiste cevirmiş bndende hormon testi istedi dr ram duvarı ince oldu icin tutunamaıs yavrularım :(

Back
X