- 17 Nisan 2016
- 57
- 5
- 86
- 33
- Konu Sahibi Asyamtugba
-
lh seviyesi her ay yumurtlama döneminde yükselir sonra düşer. yaptığın test yumurtlama günlerine denk gelmiştir. 18 ocakta girdiğin ilişkiden hamile kalsaydın şimdiye karnın burnunda olurdun :)))Hormon testi yaptım ve lh değerim yüksek çıktı bu gebeliğe işaret olabilir mi? En son 18 ocakta birlikte oldum ve üç lez adet gördüm üzerine. İki kez de idrar testi yaptım nehatif çıktı. Lütfen bi bilginiz varsa yardımcı olır musunız ?
Hafif şişme var ama çok değil, bayağı belirgin olurdu değil mi :)lh seviyesi her ay yumurtlama döneminde yükselir sonra düşer. yaptığın test yumurtlama günlerine denk gelmiştir. 18 ocakta girdiğin ilişkiden hamile kalsaydın şimdiye karnın burnunda olurdun :)))
artık tekmelemeye başlardı :)) planlamadığın bir durum sanırım.sıkıntı yapma olsa testte çıkardı, adet görmezdin.Hafif şişme var ama çok değil, bayağı belirgin olurdu değil mi :)
Evet hesapta yoktu ve istemiyorum o yüzden , hcg testi yapamıyorum ama eczaneden aldım olsaydı şimdiye idrarda da belli olurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum. Acaba karnımdaki şişliği iltihap yapmış olabilir mi ?artık tekmelemeye başlardı :)) planlamadığın bir durum sanırım.sıkıntı yapma olsa testte çıkardı, adet görmezdin.
psikolojik olabilir :)Evet hesapta yoktu ve istemiyorum o yüzden , hcg testi yapamıyorum ama eczaneden aldım olsaydı şimdiye idrarda da belli olurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum. Acaba karnımdaki şişliği iltihap yapmış olabilir mi ?
Hayır sıkılmadım, belki tam manasıyla içimi rahatlatamadığım içindir, gidip test yaptırma imkanım da yok onu da diyeceksen şayet. Ama sen cevap yazmak zorunda değilsin, zorlamıyor kimse seni cevap yazman konusunda yani
Hayır sıkılmadım, belki tam manasıyla içimi rahatlatamadığım içindir, gidip test yaptırma imkanım da yok onu da diyeceksen şayet. Ama sen cevap yazmak zorunda değilsin, zorlamıyor kimse seni cevap yazman konusunda yani
Aynı değil konu hormon değerleri farklı aklıma takıldıkça soruyorum onda mı yasakAynı konuyu 2.kez açmak yasak
Bence test yap bende bugün horman testi taptim:) sonuçlar yarnKızlar merhaba ben bebiş istiyorum sekiz aydır olmuyor hormon testi yapıldı prolaktinim yüksek çıkıyor o yüzden gebe kalamıyorum geçen ay itibawriyle dostinex kullanmaya başladım üç ay kullanmam gerektiğini söylediler bir ayım doldu ama adet olmadım üç gün geçti kasık ağrım var ara ara acaba hamile olabilir miyim test yapsam çıkarmı daha erkenmi lütfen yardımcı olun
Valla korkuyorum yapmaya :) ama inşallah vardır seninde sonuçlar iyi çıkar inşallah kaçıncı gün tahlili verceksin canımBence test yap bende bugün horman testi taptim:) sonuçlar yarn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?