Hormon testi

Asyamtugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
57
5
86
33
Hormon testi yaptım ve lh değerim yüksek çıktı bu gebeliğe işaret olabilir mi? En son 18 ocakta birlikte oldum ve üç lez adet gördüm üzerine. İki kez de idrar testi yaptım nehatif çıktı. Lütfen bi bilginiz varsa yardımcı olır musunız ?

lh seviyesi her ay yumurtlama döneminde yükselir sonra düşer. yaptığın test yumurtlama günlerine denk gelmiştir. 18 ocakta girdiğin ilişkiden hamile kalsaydın şimdiye karnın burnunda olurdun :)))

lh seviyesi her ay yumurtlama döneminde yükselir sonra düşer. yaptığın test yumurtlama günlerine denk gelmiştir. 18 ocakta girdiğin ilişkiden hamile kalsaydın şimdiye karnın burnunda olurdun :)))
Hafif şişme var ama çok değil, bayağı belirgin olurdu değil mi :)

artık tekmelemeye başlardı :)) planlamadığın bir durum sanırım.sıkıntı yapma olsa testte çıkardı, adet görmezdin.
Evet hesapta yoktu ve istemiyorum o yüzden , hcg testi yapamıyorum ama eczaneden aldım olsaydı şimdiye idrarda da belli olurdu şimdiye kadar diye düşünüyorum. Acaba karnımdaki şişliği iltihap yapmış olabilir mi ?

Aynı konuyu 10 farklı şekilde yazıp açmaktan sıkılmadın mi?
Mune
Hayır sıkılmadım, belki tam manasıyla içimi rahatlatamadığım içindir, gidip test yaptırma imkanım da yok onu da diyeceksen şayet. Ama sen cevap yazmak zorunda değilsin, zorlamıyor kimse seni cevap yazman konusunda yani

Aynı konuyu 2.kez açmak yasak

Benimde horman doktor istedi sonuçlar yarın isallah kötü bişey cikmaz hormonlar kötü çıkarsa oda mi hamileliği engelliyor

Kızlar merhaba ben bebiş istiyorum sekiz aydır olmuyor hormon testi yapıldı prolaktinim yüksek çıkıyor o yüzden gebe kalamıyorum geçen ay itibariyle dostinex kullanmaya başladım üç ay kullanmam gerektiğini söylediler bir ayım doldu ama adet olmadım üç gün geçti kasık ağrım var ara ara acaba hamile olabilir miyim test yapsam çıkarmı daha erkenmi lütfen yardımcı olun

Bence test yap bende bugün horman testi taptim:) sonuçlar yarn

Ben adet oldum ama bi gariplik vardı öğlen az leke oldu taki diğer gün kanama oldum ama siyah bihtiligeldi sonra pembe oldu 3 gun oyle az az geldi ve durdu iki gündür de çamur gibi lekeler geldi ama hayret ettim normalde 7 gun boyunca kırmızı ve çok gelirdi bu sefer oyle olmadı ilk defa başıma geldi adetten 1 hafta once kan tahlili yaptık 0.13 cikti negatif yani bu sefer üstüne görme olabilir dedik gene kan testi ve horman testi verdik niye hamile kalamiyorm diye yarın çıkacak bugün 5 gun.

merhaba fsh 4.13, lh:4,88, estradiol 29 değer aralığı 21-251, DHEA-S 301,1 değer aralığı 95,8-511,7 , yumurtalıklarımda polikistik görünümü var fakat adetlerim düzenli kilo problemimde yok sonuçlarım adetin 2. günü yapıldı tsh 2 nin altında sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz ? ayrıca prolaktin :22,03 deper aralığı 5,18-26,53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…