Aile Planlaması hormon testime bakabilirmisinz

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

turuncuoje

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
13
3
6
30
doktor pko olduğumu ve acil olarak aldığım 10 kiloyu vermem gerektiğini söyledi aranızda test sonuçlarından anlayan varmı acaba çok panik oldum gebe kalmak istedğimi söylediğimde ise şimdi değil önce 3 ay dko hapı kullan insülin direncin düşsün kilonu ver sonra dedi

Eklentiler

• sonuç.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 73
Bir tanesi biraz düşük ama ara da o kadar fazla fark yok lab hatası olabili

Canım prolaktin felan yüksek.... Genel yorum yapayım doktor unu değiştir derim bende pko yüzünden yıllarca gebe kalamadım. şimdi prensesimi bekliyorum yıllarca doktor gezdim internet sitelerinde gezdim dko nun insülin direncini düşürdüğünü duymadım saçma geldi bana zaten bu değerlerle yumurtlama olmaz olsa da sağlıklı olmaz ... Ezbere tedavi ye sinir oluyorum insanların umutlarını çalıyotlar. Sen dahiliye ye git insülin direnci için inan bana insülin için sana vereceği baştan sonra kilo da vereceksin hormonlarında düzelecek sağlıklı yumurtlaman da olucak Allah ın izniyle. Sağlıklı gıdalar la belden bol bol yeşillik ye canım yıllardır yaşadıklarımdan tecrübelerimden özet çıkardım sana.... Umarım en kısa zamanda istediklerine kavuşursun Allah ın izniyle herşeyden önce tevekkül etmeyi herşeyi Allah a bırakmayı unutma O istemezse yaprak kımıldamaz. Şüphesiz hepimiz biliyoruz zaten benimde kayıplarım oldu dualarınızı eksik etmeyin ablaları prensesimiz sağlıkla gelsin inşallah Allah ın izniyle

merhabaa sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallahh dko hapını adetim düzenlensin diye verdi zayıflamam için diyet önerdi doktorum hızlı kilo alışım sebebiyle vücut direnç oluşturmş normalde FSH 2,86 LH ise bunun yarısı olması gerekirken 9,74 çıktı bunu düşürmeden adet olamayacağımı söyledi doktor ama brolaktin hakkında hiçbirşey demedi diğer değerlerin gayet güzel sadece zayıflaman lazm ddi

Canım ben yıllardır Canımmsın ben yıllardır uğraşıyorum bu yollardan geçtim dko yu kullanmayı aklımın ucundan bile geçirmedim makine gibi düşün dko yu kullanırsın düzene biner bırakırsın yine aynı değişen bişeymolmaz önemli olan altta yatan problemi gidermek insülin direnci için ilaç kullanman gerek emin ol kilo verirken yumurtlaman da düzene girecek Allah ın izniyle... Ya ben senin derdini kendi derdim yaptım şimdi kusura bakma istiyorum ki umudun kırılmasın ayların hatta belki de bi kaç yılın boşuna geçmesin

Ve insülin direncin düzene girip kilo verdiğinde bunlarda otomatikmen düzeliyor zaten inşallah sen hareketli olmaya çalış vücudundaki kan akışını hızlardır. En basiti yürüyüş yada evde otururken bile yapacağın egzersizler var çok basit yani... Yumurtalıklarının rahminin kanlanması gerek...kan giden yere can gider demişti kuzenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…