Canım prolaktin felan yüksek.... Genel yorum yapayım doktor unu değiştir derim bende pko yüzünden yıllarca gebe kalamadım. şimdi prensesimi bekliyorum yıllarca doktor gezdim internet sitelerinde gezdim dko nun insülin direncini düşürdüğünü duymadım saçma geldi bana zaten bu değerlerle yumurtlama olmaz olsa da sağlıklı olmaz ... Ezbere tedavi ye sinir oluyorum insanların umutlarını çalıyotlar. Sen dahiliye ye git insülin direnci için inan bana insülin için sana vereceği baştan sonra kilo da vereceksin hormonlarında düzelecek sağlıklı yumurtlaman da olucak Allah ın izniyle. Sağlıklı gıdalar la belden bol bol yeşillik ye canım yıllardır yaşadıklarımdan tecrübelerimden özet çıkardım sana.... Umarım en kısa zamanda istediklerine kavuşursun Allah ın izniyle herşeyden önce tevekkül etmeyi herşeyi Allah a bırakmayı unutma O istemezse yaprak kımıldamaz. Şüphesiz hepimiz biliyoruz zaten

benimde kayıplarım oldu dualarınızı eksik etmeyin ablaları prensesimiz sağlıkla gelsin inşallah Allah ın izniyle