- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 18
- 27
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsh cok yuksek, 2.5 alti istenir gebelik için, buyuk ihtimalle dahiliye ilac verecektir size dusmesi icin. Digerleri iyi amaArkadaslar bugün hormon testo yaptirdim çok acil bakabilir misiniz sonuçlarim nasil
Kadin dogum doktoruna sonuclari gosterecegm 2'de. Doktorum bi ilac yazar mi peki.Tsh cok yuksek, 2.5 alti istenir gebelik için, buyuk ihtimalle dahiliye ilac verecektir size dusmesi icin. Digerleri iyi ama
Dahiliye yaziyor diye biliyorum kuzumKadin dogum doktoruna sonuclari gosterecegm 2'de. Doktorum bi ilac yazar mi peki.
Az once gittim kadin dogum doktoru yokmus carsamba gel dedi. Bizim hastanedede dahiliyeye randevu kapali.Dahiliye yaziyor diye biliyorum kuzum
Sadece tsh yüksek bence onu da ilac kullanacak kadar mı bilemedim çünkü bazen uykusuzluk dahi etkileyebilir şu sıralar çok stresliyseniz oda etkilerArkadaslar bugün hormon testo yaptirdim çok acil bakabilir misiniz sonuçlarim nasil
Evet uyku problemim var biraz, azıcık streste var. Ama onun disindaki degerlerim normal lh felan. Gebelige engel olacagini zannetmiyorm cunku o kdr yuksek cikmamis tsh.Sadece tsh yüksek bence onu da ilac kullanacak kadar mı bilemedim çünkü bazen uykusuzluk dahi etkileyebilir şu sıralar çok stresliyseniz oda etkiler
Aynen öyle o değer duzelir merak etmeyin ama isterseniz tabiki dr a gidin soyle ki yeni makalelere bakilinca 5 ve altı gebelik için ideal deniliyorEvet uyku problemim var biraz, azıcık streste var. Ama onun disindaki degerlerim normal lh felan. Gebelige engel olacagini zannetmiyorm cunku o kdr yuksek cikmamis tsh.
Tsh yüksekliği gebeliğe engel değil ama gebelik oluşursa şayet bebeğin gelişiminde sıkıntı yaratıyor yüksek olmasıEvet uyku problemim var biraz, azıcık streste var. Ama onun disindaki degerlerim normal lh felan. Gebelige engel olacagini zannetmiyorm cunku o kdr yuksek cikmamis tsh.
Carsamba tekrar gidecegm. Doktorum verir herhalde bir ilac gerek görürse, düşer yaniTsh yüksekliği gebeliğe engel değil ama gebelik oluşursa şayet bebeğin gelişiminde sıkıntı yaratıyor yüksek olması
2,5 altı olması önerilir gebelik durumlarında
Benim 3 küsür gibi çıkmıstı ona rağmen ilaç kullandırmıstı doktorum
2,5 altına indi zaten bir kutu kullanmayla
Sizede verirler muhtemelen ve düşer kısa sürede
Diğer sonuçlar normal geldi banada
Öyle tabi, gerek görürse verirCarsamba tekrar gidecegm. Doktorum verir herhalde bir ilac gerek görürse, düşer yani
Tsh yüksek canım bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ve gebelik durumum olduğunda her ay kontrole gitmem gerekiyor ilacın dozu ona göre artırılıyor önemli ihmal etme gebelik için 2,5 altı isteniyor düşüğe sebep oluyor yüksek olduğunda. Uykusuzluk halinde bundan olabilir zaten benim de ilk sınırın biraz üstünde çıkmıştı hep uyuyordum aşırı halsizdim bacaklarım falan ağrıyordu ilaçtan sonra kalmadı şükür ama ömür boyu kullanmam gerekiyor işte.Arkadaslar bugün hormon testo yaptirdim çok acil bakabilir misiniz sonuçlarim nasil
Ayni sorunlar bendede var, allahtan çok yüksek degil. Hamile kalmayada engel bi durum yok. Artik doktorum gerekirse ilac verecek. Ama kadin dogum doktorum mu yazar ilaci bilmiyorm. Bide bana dedi ki esinde muayene olsun bide ne olursa olsun hsg cektir. butun sonuclari topla oyle gel dedi. Benim bütün sonuclari toplamam kac ayimi alir bilmiyorm sabredemem ya yukselirse, ihmal edemem carsamba yine gidecegm iste. Ultrasonlada bakti dedi ne yumurtalikta ne rahimde bisey yok problem yok dedi. Niye hsg istedi anlamadm. Bence hsglikte sorun yokTsh yüksek canım bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ve gebelik durumum olduğunda her ay kontrole gitmem gerekiyor ilacın dozu ona göre artırılıyor önemli ihmal etme gebelik için 2,5 altı isteniyor düşüğe sebep oluyor yüksek olduğunda. Uykusuzluk halinde bundan olabilir zaten benim de ilk sınırın biraz üstünde çıkmıştı hep uyuyordum aşırı halsizdim bacaklarım falan ağrıyordu ilaçtan sonra kalmadı şükür ama ömür boyu kullanmam gerekiyor işte.
Gebeliğe engel değil zaten canım ama gebelik durumunda düşürülmezse düşüğe sebep oluyor bence istersen kadın doğum doktorunda yazabilir yinede dahiliyeyede görünebilirsin.Hsg bende çekildim canım belirli bi süre korunma olmayıp gebelik oluşmazsa doktor istiyor hsgde tüplere bakılıyor rahim şekline falan bakılıyor ultrasyonda onlar çıkmıyor tüpler kapalıysa mesela o an bile açılabiliyor çektir kesinlikle hatta hsgden sonra gebelik şansıda artıyor bende geçen ay çektirdim temiz çıktı yinede içim rahat etti.Bi tedaviye başlamadan çektirilmesi en iyisi. Ve eşinde muane olsun gerçekten benim hormon değerlerim normaldi herşey normal mesela eşimde ileri hareket biraz düşük çıkmıştı en azından ilaca başladık ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi oluyor.Ayni sorunlar bendede var, allahtan çok yüksek degil. Hamile kalmayada engel bi durum yok. Artik doktorum gerekirse ilac verecek. Ama kadin dogum doktorum mu yazar ilaci bilmiyorm. Bide bana dedi ki esinde muayene olsun bide ne olursa olsun hsg cektir. butun sonuclari topla oyle gel dedi. Benim bütün sonuclari toplamam kac ayimi alir bilmiyorm sabredemem ya yukselirse, ihmal edemem carsamba yine gidecegm iste. Ultrasonlada bakti dedi ne yumurtalikta ne rahimde bisey yok problem yok dedi. Niye hsg istedi anlamadm. Bence hsglikte sorun yok
Ben büyük ihtimalle devlette cektirecegm hsg'yi. Ama korkuyorm çok uzun mu sürüyor çok aciyor muGebeliğe engel değil zaten canım ama gebelik durumunda düşürülmezse düşüğe sebep oluyor bence istersen kadın doğum doktorunda yazabilir yinede dahiliyeyede görünebilirsin.Hsg bende çekildim canım belirli bi süre korunma olmayıp gebelik oluşmazsa doktor istiyor hsgde tüplere bakılıyor rahim şekline falan bakılıyor ultrasyonda onlar çıkmıyor tüpler kapalıysa mesela o an bile açılabiliyor çektir kesinlikle hatta hsgden sonra gebelik şansıda artıyor bende geçen ay çektirdim temiz çıktı yinede içim rahat etti.Bi tedaviye başlamadan çektirilmesi en iyisi. Ve eşinde muane olsun gerçekten benim hormon değerlerim normaldi herşey normal mesela eşimde ileri hareket biraz düşük çıkmıştı en azından ilaca başladık ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi oluyor.
Ben anestezili çekildim 5 dk falan sürmüştür heralde çok kısa bi işlem uyandıktan sonra da hiç ağrım olmadı benim ama tüpü kapalı olanlarda açıldığı için biraz ağrı falan oluyormuş işlem sırasında nasıl oluyor bilmiyorum ama bana doktorum anestezili önermiştiBen büyük ihtimalle devlette cektirecegm hsg'yi. Ama korkuyorm çok uzun mu sürüyor çok aciyor mu
Ayni sorunlar bendede var, allahtan çok yüksek degil. Hamile kalmayada engel bi durum yok. Artik doktorum gerekirse ilac verecek. Ama kadin dogum doktorum mu yazar ilaci bilmiyorm. Bide bana dedi ki esinde muayene olsun bide ne olursa olsun hsg cektir. butun sonuclari topla oyle gel dedi. Benim bütün sonuclari toplamam kac ayimi alir bilmiyorm sabredemem ya yukselirse, ihmal edemem carsamba yine gidecegm iste. Ultrasonlada bakti dedi ne yumurtalikta ne rahimde bisey yok problem yok dedi. Niye hsg istedi anlamadm. Bence hsglikte sorun yok
Korkuyorm aciyo mu dayanilmayacak bisey mi diye ama mecburmCanim bazi yerlerde gebe kalmayı zorlastirdigi yaziyor mutlaka doktorunla konuş önlemini alırsın.
Hsg rahim filmi tuplerde herhangi bir tıkanıklık yapisiklik varsa bunu tespit ediyor ultrasonda bunlar görülmüyor eger uzun zamandır gebelik icin ugrasiyorsaniz hsg de mutlaka çekilmeli
Canim anestizili cektir anestisiz çektirenler cok aci çekenler oldu ben anestizili cektirdimKorkuyorm aciyo mu dayanilmayacak bisey mi diye ama mecburm
Benim gittigim yerde hic ama hic acitmadi, normal muayene gibi girip ciktim. Istanbuldaysen eger, echomar sisli’ye git. Benim sag tupum kapaliydi actilar cok sukurKorkuyorm aciyo mu dayanilmayacak bisey mi diye ama mecburm