- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsh ve serbest4 tiroid oluyor değerin normal prolaktinin yüksek çıkmış diğerlerini bilmiyorumEki Görüntüle 3031232 Kızlar, hormon testi sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz? Neden hamile kalamıyorum? Prolaktin yüksekliği engel biliyorum onun dışında ne engel oluyor? Bir de bu teste göre bende pco mu var? Adetlerim normalde düzenlidir. Alttan muayenede bu gün 13 folikül vardı.( reglin 2. günü)
Teşekkür ederimTsh ve serbest4 tiroid oluyor değerin normal prolaktinin yüksek çıkmış diğerlerini bilmiyorum
Teşekkür ederim canım. Ultrasonla baktı doktor pco görünümü yok dedi.Tsh 2.5 altı olsa daha iyi olur. Burda lh çok yüksek değil ultrasona göre pco denir veya denmez.
Canım çok teşekkür ederim. Kızartma,hamur işi yemiyorum. En son misafirim var diye ocak ayında kek yaptımTsh bi tık yüksek gibi 2.5 altı daha iyi sayılıyor. Siz yinede gebelik düşünüyorsanız şekerli, yağlı hamur işleri kizartmalardan özellikle ayçiçek vs yağlarından uzak durup beslenmesinizi düzene sokarsanız çok faydası olur ben sigara bulunan ortamlardan bile uzaklasiyordum mesela hazır kahveler vs cok içmek zararlı bu tarz şeyleri hayatınızdan çıkartıp yürüyüşleri cogaltmanizi tavsiye ederim bide kafanızda stres yapmayın mutlaka hamile kalacaginiza kendinizi ve beyninizi inandirin
Bence pcos gözükmüyorsunuz inşallah en yakın zamanda gebelik haberi alırsınızCanım çok teşekkür ederim. Kızartma,hamur işi yemiyorum. En son misafirim var diye ocak ayında kek yaptımSigara, alkol yok. Günde en az 8.000 adım yürüyorum. Ama stres çok. 1 buçuk sene oldu. Her ay aynı sonuç. Aşılama yaptırmak istiyorum. Çarşamba günü tekrar gideceğim doktora bakalım.
İnşaAllah canım Allah razı olsunBence pcos gözükmüyorsunuz inşallah en yakın zamanda gebelik haberi alırsınız![]()
Teşekkür ederimProlaktin çok ta yüksek degil tsh sorun gibi geldi ama merak etmeyin ilaçlarla düşürülüyor