Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karantinadayim cnm pazartesi gidecektim grip sandım 1 haftadır oksuruyorum 3 asım var covid olmuşum test yaotrmidtm cuma günü yarım bitiyor karantina regli değilken yapıldı bu test insalah polikistik overdir menepoz değildir regli olamadım sistim 40 gün olacak cuma tarlusal verdi dr ons başladım bugün bitti insalah çabuk olurum regli ilk defa bu hapı kullandım yaşım 46 hiç evlenmedim menepoza girmem insalah evlenmeden annem ,50 yaşında girmiş dua edinde menepoz değildir insalah çok korkuyorum agliyorumPolikistik over olabilirmi acaba değerlendiriniz biraz yüksek regl dışı olmasına rağmen doktorunuz birşey söyledimi
Bende 45 yaşında ilk evliğimi yaptım. 2 yıldır bebeğim olsun diye her gece dua ediyorum. Eğer durumun müsaitse yumurta dondurma işlemi yap. Ben şimdi maddi imkansızlıklardan ne tüp bebek ne aşılama deneyemiyorum. Zaten çoğu kişi yaşımı duyduğu an tepki veriyor çocuk istediğim için. Ben ruhen pes etmedim sen de pes etme canım.Karantinadayim cnm pazartesi gidecektim grip sandım 1 haftadır oksuruyorum 3 asım var covid olmuşum test yaotrmidtm cuma günü yarım bitiyor karantina regli değilken yapıldı bu test insalah polikistik overdir menepoz değildir regli olamadım sistim 40 gün olacak cuma tarlusal verdi dr ons başladım bugün bitti insalah çabuk olurum regli ilk defa bu hapı kullandım yaşım 46 hiç evlenmedim menepoza girmem insalah evlenmeden annem ,50 yaşında girmiş dua edinde menepoz değildir insalah çok korkuyorum agliyorum
Canım ben bekarım yumurta dindurursam menepoza girerim direkBende 45 yaşında ilk evliğimi yaptım. 2 yıldır bebeğim olsun diye her gece dua ediyorum. Eğer durumun müsaitse yumurta dondurma işlemi yap. Ben şimdi maddi imkansızlıklardan ne tüp bebek ne aşılama deneyemiyorum. Zaten çoğu kişi yaşımı duyduğu an tepki veriyor çocuk istediğim için. Ben ruhen pes etmedim sen de pes etme canım.
Ne güzel evlenmisin annem bana diyor bu yaşta evlilikmi düşünüyorsun diye moralimi bozuyor neden evlenmedim diyince bu yasa dek moralim bozuluyor tarlusal verdi dr hep düzeni olurdum 2 gün önce kahverengi leke gelirdi sonra adet olurdum bu ay olmadım regli covid oldum 3 tane asım olduğu halde jinekolaga gittim regli drglken hormon testi yaptılar 4 gün gecikmisti Fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı neten baktım menepoz diyor Dr tarlusal verdi ayın 13 nde kullandım 6 gün geçti rei olmadım dra gittim 2 kutu daha verdi tarlusal 10 gün kullan olursun dedi vajinal kuruluk memelerde şişlik oldu ultrasyonla baktı Dr polikistik over dedi raporlu detaylı ultrasyon istedi hayrlisi hayıt suyu denesene cnm hormonların düzelir soğan suyu dene hamile kalanlar var Allah nasip etsin inşallah uzun oldu kusura bakmaBende 45 yaşında ilk evliğimi yaptım. 2 yıldır bebeğim olsun diye her gece dua ediyorum. Eğer durumun müsaitse yumurta dondurma işlemi yap. Ben şimdi maddi imkansızlıklardan ne tüp bebek ne aşılama deneyemiyorum. Zaten çoğu kişi yaşımı duyduğu an tepki veriyor çocuk istediğim için. Ben ruhen pes etmedim sen de pes etme canım.
Canım yumurta dondurmak menopoza sebebiyet vermez.Canım ben bekarım yumurta dindurursam menepoza girerim direk
Amh ım düşük 0,1 diğer hormonlarımda sıkıntı yok. Gördüğüm herşeyi deniyorum. Ve konu evlilik olunca bazen nasibin biraz geç çıkıyor karşına. İyi ki çıkmış iyi ki evlenmişim. Ama keşke daha önce karşıma çıksaydın be adam diyorum.Ne güzel evlenmisin annem bana diyor bu yaşta evlilikmi düşünüyorsun diye moralimi bozuyor neden evlenmedim diyince bu yasa dek moralim bozuluyor tarlusal verdi dr hep düzeni olurdum 2 gün önce kahverengi leke gelirdi sonra adet olurdum bu ay olmadım regli covid oldum 3 tane asım olduğu halde jinekolaga gittim regli drglken hormon testi yaptılar 4 gün gecikmisti Fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı neten baktım menepoz diyor Dr tarlusal verdi ayın 13 nde kullandım 6 gün geçti rei olmadım dra gittim 2 kutu daha verdi tarlusal 10 gün kullan olursun dedi vajinal kuruluk memelerde şişlik oldu ultrasyonla baktı Dr polikistik over dedi raporlu detaylı ultrasyon istedi hayrlisi hayıt suyu denesene cnm hormonların düzelir soğan suyu dene hamile kalanlar var Allah nasip etsin inşallah uzun oldu kusura bakma