Hormon testlerim Nasıl ?

kutsaltoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
144
43
98
Merhablar 6 aydır çoçuk düşünüyoruz Olmuyor.
Doktora tekrardan gittim bi sıkıntı olmadığı söyledi size nasıl değerlerim ?
Şimdiden teşekkürler
Allahım çoçuk isteyen herkese nasip etsin

Yükledim görünüyor mu

Eklentiler

• IMG_5776.webp
    IMG_5776.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5777.webp
    IMG_5777.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 110
Sonuclari doktor degerlendiriyor canim
.hormonlarin kendi aralarinda oranlari varmis.1 sene bekleyin diyorlar ama hakkinizda hayirlisi olsun.bende 6 ay bekledim arada ara verdim
Rabbim nasip etsin ins
Beklemek zor gercekten.bol bol dua edin

Sonuclari doktor degerlendiriyor canim
.hormonlarin kendi aralarinda oranlari varmis.1 sene bekleyin diyorlar ama hakkinizda hayirlisi olsun.bende 6 ay bekledim arada ara verdim
Rabbim nasip etsin ins
Beklemek zor gercekten.bol bol dua edin
Aminn inşallah Can'ım hayırlısıyla , sağlıklıyla inşallah . Beklemek çok zor bunada şükür ediyorum.

Lh ve prolaktin biraz yüksek canım.
Lh-fsh yarı değerlermiş normal dedi prolaktin içinde beni hastane ortamı ağır gelir psikolojik olarak çok kasıyorum doktor o psikolojik dedi önce ki değerlerin normal prolaktin için sıkıntı YOk dedi ama

e2 iyi görünüyor.ibrahim saraçoğlunun önerdiği
bir döngü soğan kürü yap.2. döngüde sadece testeredişli aslan pencesi kullanın 21 gün testeredişli aslanpencesine başlama gününü bilmiyorum.
folidose kullan b 12 li folik asit.28 adet oluyor.çalışan biri isen mecbur vitamin gerekiyor.

Başka bir doktora daha gideyim teşekkür ederim gebeliğe engelmidir sizce nasıl düşer
Canm ben alttan vajınal muayenede oldum yumurtalıklarn guzel demıstı.doktorların cogu lh fsh ın 2 katı olması normal dıyo ama bazıdıda degıl dıyo ben anlamadm sahsen.bızımde 6. Ayımız cocuk ısteyelı bende bu ay yaptırdm tsh ıcın hap verdı o kadar.keske ıyı acıklayıcı bı doktor bulabılsek ama zor

Lh ve prolaktin kesinlikle yüksek canım. Pko var galiba. Pko da lh fsh ın 2 veya 3 katı oluyor.

Kendimden örnek vereyim, fsh 6, lh 8 çıktı. Lh fsh ın 2 katı çıksaydı kadın doğum ilacı verip pko yu baskılayacaktık dedi doktor.

e2 iyi görünüyor.ibrahim saraçoğlunun önerdiği
bir döngü soğan kürü yap.2. döngüde sadece testeredişli aslan pencesi kullanın 21 gün testeredişli aslanpencesine başlama gününü bilmiyorum.
folidose kullan b 12 li folik asit.28 adet oluyor.çalışan biri isen mecbur vitamin gerekiyor.
Evet Can'ım doğru diyorsun kullanıyorum folıo .
İnternetten detaylı araştırayım soğan kürünü çok duydum deneyim Can'ım çok sağol

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
Kendimden örnek vereyim, fsh 6, lh 8 çıktı. Lh fsh ın 2 katı çıksaydı kadın doğum ilacı verip pko yu baskılayacaktık dedi doktor.
Anladım Can'ım çok teşekkür ederim bu tahlilin peki saati önemli sabah yada öğlenden sonra doktor bana keşke sabah gelseydin dedi ama adetimin 4 günü başka randevu yoktu ben birde başka doktora gideyim en iyisi .Pko olunca tedavı nasıl oluyor bilginiz var öı

Sadecr hormonlara bakılarak olur veya olmaz dıyemeyız canm alttan muayene oldun mu kıst durumu yumurtalık durumuna bakıldımı
Bakıldın Can'ım onu yazmayı unuttum bu sıkıntı YOk önceden de hep gittiğimde kistin YOk dediler hep ama anladığım kadarıyla Hormonlarda dengesizlik var o zaman

Back
X