hormon testlerimi yorumlarmisiniz

Gizemcihat4856

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
32
2
1
45
39 yaşındayım 3.defa anne olmayı istiyorum 2. Evliliğim çünkü 3 aydır gebe kalamadim tüm hormon testlerim ve adet düzenim çok şükür iyi eşimin spermiogrami 22 milyon ileri hareket %60 morfoloji güzel sağlıklı çıktı 2 aydır keçi boynuzu kuru ve pekmezi É vitamini hepsini yaptık ben de soğan Kuru uyguladım ama gebelik olmadı sebebi ne olabilir dostlar benim FSH 7.25 LH 7.06 E2 75.52 prolaktin 15 çıktı progesteron 12.88 çıktı sizce sonuçlar nasıl

Prolaktin yani süt üretimin var, gebelik oluşmaz. Doktor önce onu düşürmeli, dostinex diye bir ilaç var, o düşürüyor.

Prolaktin (PRL) hormonu normal değerleri kaç olmalı?

Prolaktin hormonu kadınlarda adet siklusu içerisinde değişmeler gösterse de yaklaşık olarak değeri 13-15 µg/L civarındadır. üreme çağındaki kadınlarda genellikle 20 µg/L (ng/mL) üzerindeki değerler anormal yüksek kabul edilirler.Prolaktin seviyesi referans değeri en yüksek 25 olan bir hormondur, bu referans değerin üzerine çıkması durumunda Prolaktin seviyesi aşırı yüksek kabul edilir ve tetkik ve tedavi edilmesi gereken bir durumdur.

sizin değerler normal görünüyor.

Prolaktin yani süt üretimin var, gebelik oluşmaz. Doktor önce onu düşürmeli, dostinex diye bir ilaç var, o düşürüyor.
benim 33 çıktı, 1,5 ay önce basladım bu ilaca. acaba düştükten sonra ilerleyen zamanlarda eski haline döner mi acaba

benim 33 çıktı, 1,5 ay önce basladım bu ilaca. acaba düştükten sonra ilerleyen zamanlarda eski haline döner mi acaba
Ben 4 hafta, günde haftada 2şer tane yarım kullanıyordum. Yani 4 haftada 2 hap kullandım, 28'den 0.9'a düştü. Sende de düşmüştür.

Ben 4 hafta, günde haftada 2şer tane yarım kullanıyordum. Yani 4 haftada 2 hap kullandım, 28'den 0.9'a düştü. Sende de düşmüştür.
ay düşmesinden ziyade tekrar cıkmaz umarım :{ gerçi hamilelikte hepsi alt üst oluyor ben neden toparlamaya calısıyorum bilmiyorum da

ay düşmesinden ziyade tekrar cıkmaz umarım :{ gerçi hamilelikte hepsi alt üst oluyor ben neden toparlamaya calısıyorum bilmiyorum da
Stresten yükseliyor. Hap sonrası hemen hamile kalan da var, ben sanırım kalamayanlardanım. BAT 22 Temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…