- 17 Aralık 2020
- 341
- 202
- 53
- 36
- Konu Sahibi sorunsensin
-
googledan bakabilirsiniz ben oradan bakmıştım doktorun dediği referans değerleriyle uyumluyduMerhabalar;
Bugün adetin 2.günü kan verdim ama çıkan sonuçların referans aralığı yazmıyor(fsh,lh,e2) konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bende aynı konudan muzdaripim sonuçlar çıktı bende hepsinde değerler normal yazıyor doktora gittiğimde açığa çıkacak artık sonuçMerhabalar;
Bugün adetin 2.günü kan verdim ama çıkan sonuçların referans aralığı yazmıyor(fsh,lh,e2) konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bende baktım googledan ama yine de emin olamadım. Fsh biraz yüksek gibi görünüyor. Sanırım 12 ve üzeri sıkıntı. Benimde 11.2 çıkmış.googledan bakabilirsiniz ben oradan bakmıştım doktorun dediği referans değerleriyle uyumluydu
Doktora sordum ben de sorun yok dedi sadece yaşa bağlı olarak yumurta rezervlerimiz düşüyormuş. Ben açıkçası her ay düzenli adet görüyorum fakat son iki aydır hem miktarı azaldı hem de çok ağrılı bir dönem geçiriyorum. İster istemez içimde şüphe oluştu. Temmuz ayında 21 gün cyclo prognova kullandım,bittikten 3 gün sonra da adet gördüm. 2.günü için de kan vermem istendi.Bende aynı konudan muzdaripim sonuçlar çıktı bende hepsinde değerler normal yazıyor doktora gittiğimde açığa çıkacak artık sonuç
Doktor tekrar çağırdı mı kan verdikten sonraDoktora sordum ben de sorun yok dedi sadece yaşa bağlı olarak yumurta rezervlerimiz düşüyormuş. Ben açıkçası her ay düzenli adet görüyorum fakat son iki aydır hem miktarı azaldı hem de çok ağrılı bir dönem geçiriyorum. İster istemez içimde şüphe oluştu. Temmuz ayında 21 gün cyclo prognova kullandım,bittikten 3 gün sonra da adet gördüm. 2.günü için de kan vermem istendi.
benim de 11 çıkmıştı doktor tekrarlayalım bi tık yüksek dedi tekrarlayamadık çünkü o ay hamile kaldım. yani yüksek çıkması sizi strese sokmasın diğer değerleriniz nasılBende baktım googledan ama yine de emin olamadım. Fsh biraz yüksek gibi görünüyor. Sanırım 12 ve üzeri sıkıntı. Benimde 11.2 çıkmış.
Yok endişe etmeni gerektirecek bir durum yok dedi. Strese kullandığım ilaçlara falan bağlı olarak değer inip çıkabilrmiş.Doktor tekrar çağırdı mı kan verdikten sonra
Ay ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Az bir zamanınız kalmış. Benim tüp bebek geçmişim var o zamanlar bakıldığında -ki bir yıl falan geçti üzerinden- 7 mi ne çıkmıştı fsh.benim de 11 çıkmıştı doktor tekrarlayalım bi tık yüksek dedi tekrarlayamadık çünkü o ay hamile kaldım. yani yüksek çıkması sizi strese sokmasın diğer değerleriniz nasıl
Bende yeni geliyorum doktordan bende sıkıntı yokmuş eşin sperm testi versin dedi ona göre rahim filmi çekilecekYok endişe etmeni gerektirecek bir durum yok dedi. Strese kullandığım ilaçlara falan bağlı olarak değer inip çıkabilrmiş.
Benim eşimde mesela sperm dna hasarı var yüzde 36. Rahim filmi de çektirmiştim ben sorun çıkmamıştı.Bende yeni geliyorum doktordan bende sıkıntı yokmuş eşin sperm testi versin dedi ona göre rahim filmi çekilecek
Rahim filmi ağrılı bir işlem mi ilaçlı istediBenim eşimde mesela sperm dna hasarı var yüzde 36. Rahim filmi de çektirmiştim ben sorun çıkmamıştı.
Evet biraz ağrılı bir işlem. Bende ilaçlı çektirmiştim. Film çektirmeden önce ağrı kesici almamı söylemişlerdi banaRahim filmi ağrılı bir işlem mi ilaçlı istedi
Biraz derken ilaçtan dolayı mı yoksa rahime gönderilen alet yüzünden miEvet biraz ağrılı bir işlem. Bende ilaçlı çektirmiştim. Film çektirmeden önce ağrı kesici almamı söylemişlerdi bana
O kadarını hatırlamıyorum ama rahme aleti takıp ilacı veriyorlar. İlacın hem sağ hem de sol tüplerdeki ilerleyişine bakıyorlar. Sanırım ilaç tüplere ulaşana kadar canım yanmıştı. Sonra zaten biraz yürütmüşlerdi ve tekrar giyinik şekilde film çekilmişti. Seni yanıltmak istemem tabi ki benim sağ tüpten ilaç biraz zor geçmişti belki o yüzden canım acımıştır.Biraz derken ilaçtan dolayı mı yoksa rahime gönderilen alet yüzünden mi
Tıkanıklık varsa ondandır o zamanO kadarını hatırlamıyorum ama rahme aleti takıp ilacı veriyorlar. İlacın hem sağ hem de sol tüplerdeki ilerleyişine bakıyorlar. Sanırım ilaç tüplere ulaşana kadar canım yanmıştı. Sonra zaten biraz yürütmüşlerdi ve tekrar giyinik şekilde film çekilmişti. Seni yanıltmak istemem tabi ki benim sağ tüpten ilaç biraz zor geçmişti belki o yüzden canım acımıştır.
Tıkanıklık değil de sağdan sola göre biraz geç geçti demişlerdi o zaman. İki tüpte açık görünüyor filmde.Tıkanıklık varsa ondandır o zaman
Anladım canımTıkanıklık değil de sağdan sola göre biraz geç geçti demişlerdi o zaman. İki tüpte açık görünüyor filmde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?