• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormonlarimla basim dertte Yardiiimm

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Merhaba kizlarr,, sorunum aslinda jinekolojik ama bikac defa yazdimm cvb veren olmadii en aktif bura diye yazdim simdiden tsk.

Cocuk istedigimiz icin hapimi biraktim 5 ay once ama hormonlarim okdr alt ust durumdaki suan, adetlerim cok duzensiz nerden baksan 2 ayda bi oluyorum, suratimda sivilce doldu kendimi cok cirkin hissediyorum doktora gittim 2 defa kan aldi alttan bakti hersey norma bsy yok zaman ver dedi.. Ama nereye kadar bu ayda adetim olmadi..

Ve buaralar Okdr karnim agrioki, garip garip seyler oluyo karinimin icinde anlatamiyorum bile ara ara agrilar girio ve sanki kucuk kucuk baloncuklar patlio kasiklarimda oyle hissediorum yani..

Acikcasi ne yapacagimi sasirdimm, hadi cocuk olayini gectimm su hormonlarim bi duzene girse okdr mutlu olcam ki
Bu durumlari yasayann arkadaslar nasil astiniz bunlari , ne zaman sonra gectii akil lutfen :(

Ve bu agrilar icin doktora tekrar gitsemmi onemli bsymidir en son 1 ay once gitmistim yine mi sen diycek yakinda ama hicte boyle agrilarim olmamistii

Saolun okudugunuz icinn xx

En aktif topic burası olduğu için buraya yazmışsınız iyi güzel de, moderatörlerimiz taşıyacaktır kanımca.
Çünkü bu konu, kadın sağlığı ile ilgili...

Mevzuya gelince, her kadının zaman zaman geliyor başına bu tip düzensizlikler.
Yediklerinize de dikkat etmeli ve düzenli kontrollerinizi yaptırmalısınız.
Geçmiş olsun.

benc kesinlikle öncelikle bir dr a görün bir, ikincisi soğan kürü tavsiye ederim size yardımcı olabilir sitede soğan kürüyle ilgili konular bolca mevcut birde bendede aynı şey var ama bir hafta gecikiyo en fazla bende bebek için bıraktım birdenbire kilo aldım:43::43::43:

siz kendınız bukadar kötü hissederken nasıl doktor bişi yok dıyor anlamadım ayrıca 2 ayda adet görmenınn neresı normalmiş anlamadım

acaba doktora kendızıı ifademi edemıyorsunuz eğer bundan emınsenız farklı bı doktora daha görünün

Ah bir anlasam neyin normal neyin normal olmadigini, yuzumu gorseniz sivilceden insan icine cikmaya utaniyorum, karnim davul gibi sis :( Neymis hapi birakinca olurmus boyle, tamam bizde biliyoruz ama bi hap ver bsy yap bsy soyle yok ruhsuz kadinn, ben en iyisi baska bi doktordan randevu alayim yarin

siz kendınız bukadar kötü hissederken nasıl doktor bişi yok dıyor anlamadım ayrıca 2 ayda adet görmenınn neresı normalmiş anlamadım

acaba doktora kendızıı ifademi edemıyorsunuz eğer bundan emınsenız farklı bı doktora daha görünün

oda birşeymi canım ben hiç regli olmuyorum senede bir aklına gelirse belki :1: hormonlarım normalmiş ama testlerde :27::27:

cnm asla normal değil pko olabılırsın kılo almandan tuta nelere kadar etkısı var ıı bı doktor bulun cnm ihmal etme

kendimi bildim bileli böyleyim 32 yaşına geldim hala aynı canım pko yum o kesin zaten bir sefer ameliyat oldum 13cm kist alındı ama gene aynı, yıllarca d.kontrol hapı kullandım neler yaptım tık yok :ssz: kiloyu dersen zaten şişkoyum canım mağlesef :24::24:

kendimi bildim bileli böyleyim 32 yaşına geldim hala aynı canım pko yum o kesin zaten bir sefer ameliyat oldum 13cm kist alındı ama gene aynı, yıllarca d.kontrol hapı kullandım neler yaptım tık yok :ssz: kiloyu dersen zaten şişkoyum canım mağlesef :24::24:

cnm kılo bu yuzden veremıyorsun kılo verdırtmıyor zayıflamadanda normale dönmuyor tuhaf bı kısır döngü bu tedavı olmak şart

tedAvi olmak şartta bende tıp çaresiz heralde canım yıllardır bi çözüm bulunamadı mağlesef :26::26:

kronık hatta genetik dıyorlar cnm bıtmıyorkı bu hastalık

kılonu normal tutucaksın ilaç verdıyse kullanıcaksın

soğan kuru uyguluyorlar onuda denemek gerek

sağon kürünü hep diyollarda ben sağon hiç sevmem böööö alıştım zaten regli olmamaya :1: aramıyorum hiç :9::9:

Back
X