Aile Planlaması hormonlu spiral kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar 2 hafta oldu spiral taktirali. Dr a çok kanamam oluyor kansızlık yapıyor deyince hormonlu takalim ozaman dedi.
Netten arastirinca d.kontrol haplarının 700 de biri kadar hormon içeriyor muş. Yinede aklıma takılıyor iyimi yaptım acaba diye. Varmı kullanan arkadaşlar acaba?

Bende bugün taktırdım hiç araştırmadım doktoruma güvendiğim için ama şimdi bakıyorum kilo aldırdığı yazıyor umarım böyle biley olmaz

Bende bugün taktırdım hiç araştırmadım doktoruma güvendiğim için ama şimdi bakıyorum kilo aldırdığı yazıyor umarım böyle biley olmaz
Yok cnm merak etme. Ben 2 ayda 2 kilo bile verdim. Ama saçlarım çok dökülüyor. Yan etkisiymis. Napicam bilmem.

Arkadaşlar ben ekim ayında mirenayı çıkarttırdım. Bu spiralden sonra gebe kalan arkadaşlar var mı? Çıkarıldıktan ne kadar sonra hamile kalabildiler paylaşırlarsa sevinirim.

Arkadaşlar ben ekim ayında mirenayı çıkarttırdım. Bu spiralden sonra gebe kalan arkadaşlar var mı? Çıkarıldıktan ne kadar sonra hamile kalabildiler paylaşırlarsa sevinirim.
B butteflyy tam aradığım konu cnm. çıkarttıktan ne kadar zaman sonra regl oldun? benimki çok uzadı da o_O

Ben 1 buçuk ay sadece dayanabildim cikarttirdim şimdi adet olmadım 1 buçuk ay oldu normal mi siz ne zaman adet oldunuz

Ben dün hormonsuz spiralimi çıkarttım, adet döneminde cikarttirdim, sizce hemen deneyebilir miyim gebe kalmayı? Heyecandan doktora soramadım...

Back
X