Hoşça Kalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 farklı bandan sıyırmışım "Oh Mune görmedi, kimse de ispiklemedi ehe" dedim rahatladım, günler geçti tabi alıştım.
Sonra belki 3 gün sonra filan beklemediğim anda geldi ki gözüm doldu ya la.
Yazdığım gün banlasınlar koymaz, "Ehe yırttım" dedikten sonraki günlerde banlanınca koyuyo.

İspikçilere de meşazı vereyim "Aynı gün içinde ispiklemiycikseniz, görmeyin lüffen. Ben kaç kişiyi görmüyom ispiklemiyom öyle; accık idare edin yav, nettim size?! Bakın, az daha saykodelik ve zekzi bünyemden KKcak mahrum kalacağdınız"

of bana da oldu o bi kere. Unutmuşum da banım açılıp mesacı görene kadar anlamadım bile neden banlandığımı. Ben uslu duruyorum artık bir ayı geçti hala banlanmadım. Rekor kırıyorum 😂

Türkçe düzelte düzelte kendimden oldum bu forumda yabancı olsa o bile Türkçe'yi çoktan öğrenmişti bari giderayak öğrenin..."Hoşça Kalın" değil Hoşçakalın
Türkçe yapım eki alan bi sözcük olduğundan yanına gelen ekler bitişik yazılır. Madem o kadar takintilisiniz once kendinizden başlayın.
😂

10 yıldır üyeyim kadınlar kulübüne bazen derdimi anlattım,içimi açtım,bazen derdini anlatanlara cevap yazdım.Her birinizi gerçekten yakın arkadaşım gibi gördüm,tabiri caizse derdi ile dertlendim.Öğretmen bir anne olarak burda olmaktan genellikle keyif aldım.Öğretmen arkadaşlarımın,anne arkadaşlarımın paylaşımlarını da takip ettim.Anne olmayan,öğrenci olan,sınav telaşında olan,iş arayan,ev hanımı olan arkadaşlarımın da,bazen genel bazen özel mesajlarla birbirimizin yanında olduk,ama buraya kadarmış 10 yıl önce açtığım bir konuyu sildiğim için cezalandırıldım,10 yıl önceki düşüncemin değişmiş olması ve konumu silmiş olmam gayet insani bir durumdur.Son döneme ait bir konuyu da sildim ailevi bir mevzu olduğu için.Kadınlar kulübü üyelerinin geneli olan kadınları bu şekilde rencide ederek bir üye kaybetti.Beşki bu nedenden ötürü daha çok üye kaybedecek.Kırdığım biri olduysa lütfen özrümü kabul etsin.Hakkınızı helal ediniz

Hoşça kalın...Sevgilerimle

Site Manifestosunda 17. maddede şöyle bir ek vardır:
ek. 3- Sitede veda yazıları veya gel çok özledik yazıları kesinlikle yasaktır. Kalana git gidene de kal demedik bu güne kadar.

Konu içeriklerini sildiğiniz için aldığınız banı burada konusunu silen herkes alıyor, isterse site ilk kurulduğundan beri üye olsun ister 10 günlük üye olsun, 10 yıllık üye olmak kurallara uymamak anlamı taşımadığı gibi kurallarda esneklik sağlanması için bir gerekçe de değildir.
Biz burada adalet dağıtmıyoruz elbette ama site kurulduğundan beri var olan kuralları tüm üyelere eşit olarak uygulamaya azami dikkat ediyoruz.

Bizlerde insanız, hatalarımız olmuyor mudur? Hatasız insan olur mu hiç? Elbette hatalarımız oluyordur.

Kimse
10 yıl önceki düşüncelerinde değil ama kurallar belli, bu kuralları okuyarak üye oluyorsunuz, bu siteye üye olduğunuz andan itibaren kuralları okumamış olsanız dahi okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız ve tüm kurallara uymakla yükümlüsünüz, uymuyorsanız site yöneticileri gerekli işlem neyse onu yapar.

Kaldı ki 10 yıl önceki düşüncelerinizi 4 ay önce silmişsiniz, ailevi konunuzu açalı 3 ay olmuş, ki site manifestosunda, kullanım sözleşmesinde yazan konu silmek yasaktır kuralı konuyu açtığınız BDV'de de bölüm kurallarında yazılıydı, açmadan önce keşke okuyup pişman olacağınız bir konu açmasaydınız, içerik silme cezası size saçma ve esnetilebilir bir ceza gibi gelebilir ama herkes sizin gibi 3 konusunu silse bu sitede konu diye bir şey kalmaz, yorum yapanların ne eksiği var, o zaman onlarda yorumlarımız havada kaldı bizde yorumları sileceğiz deseler, sonra?

Kusura bakmayın, üyelik iptali istiyorsanız bunu özelden yazıp isteyebilirdiniz ama hazır gidiyorum gider ayak bir kuralı daha umursamadan konu açayım diyorsanız, bu cevaba da hazır olmanız gerekir.

Bize sizi uğurlamak kalıyor.

Hanımefendi. Çok içerlediniz ama kurallar böyle. "Aaa siz 10 yıldır üyesiniz, tabiki silebilirsiniz" diye müsaade edilemez size. Hepimiz cezalandırılıyoruz, hele ben. Geçen çok güzel azar işittim ama kalkıp bunu kişisel algılamadım. Neticede herkes işini yapıyor, kötü içerik ceza sebebi, polemik ceza sebebi, konu silme ceza sebebi. Bunların hepsi kurallara yazıyor, bunları okuyarak üye oluyoruz. Hatta "sonradan üzüleceğiniz, fikrinizi değişeceği, görünce canınızı acıtacak yazı yazmayın" tarzında bir ibare de var. Ne yani, ceza verdi diye bende mi gideyim ajfjdjhf çok hassas birisiniz gerçekten, bu kadar hassaslık iyi değil.
Neyse hoşçakalın sizde.

Asla kimse kişisel almasın, öyle algılamasın, sistem basit aslında, bazı kurallar var, bu kuralları uygulayanlar var, uymadığınızda dişlerimizi gösteriyoruz ama anlık, sonra biz unutuyoruz geçip gidiyor, zaten herkese kafayı takıp aklımızı bozacak kadar dengesiz insanlar değiliz, bizim derdimiz kurallar, burada kurallar olmasa vay anam vay, gün görmemiş küfürler öğreniyoruz sonra:)))

Not: Dişlerimi göstermediğimde bir giderim var aslında :)(kendini beğenmişlik smiley'i yok mu yönetim)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X