konunuz neydi bilmiyorum ama ben de polemik sebebiyle defalarca ceza aldım. ama karşı taraf da aldı yani tek bana verilmedi.
ama su da var, benim konum veya baska bir konu farketmez, sizin fikriniz empati olmalsızın yerildiğinde ve sizi aslında olmadığınız bir şeyle itham ettiklerinde haklı olarak cevap vermek istiyorsunuz. bir keresinde bir üyenin konusunda mesajların %80 ben ve diğer üyeler arasındaki polemikle geçmişti hatırlıyorum.
ama işte burası da böyle bir yer. dısarıda nasıl ki böyle insanlarla karşılaşıyorsak burda da dısardaki insanlar var sonucta. bazen ben de “yok artık” diyorum yapılan yorumlara. fakat ceza yiye yiye sanırım overdose olduğunu hissettiğim anda cevap vermemeye, mesajıma her yorum yapana cevap vermemeye basladım. sonucta bir konu açıyorum, işime gelen, bana yarayanı alır gerisini görmezden gelirim.
uzun süre bunları kişisel algıladım ama sonra dedim ki buraya yazdığım kadarını biliyorlar ve beni tanımıyorlar bile. biraz daha yapıcı, saldırganlıktan uzak olsak ne güzel olurdu ama yapcak bir sey yok.
bu arada sitedeki kadınların %90’ı çok yardımcı ve anlayışlı. arada canı sıkılanları da görmezden gelmek zor değil