Hoşçakal dedik ayrıldık,hala aramadı..

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
merhaba yaklaşık 1.5aydır ayrıyız erkek arkdaşımla ama mesajlaşıodk ve bana oluruna bırak pişman olrsam dönerım dedı bnde msj atmayıp bırktm 4 gun sonra bna msj attı nasılsın dıe neyse cvp vrdm konuştk sonra kavga gıbı bsy oldu bu bana msj attı ıste hayatım boyunca attıgım son msj bu hoscakal dedı bnde kaçan kovalanır olsn dıe hoşcakal dedım ve aradan 4gun oldu hala msj atmadı sizce atar mı?

mesaj tekrarı yapmışım

Son düzenleme:
canım bırak yoluna gitsin. böyle yapıyosa elbet gidecektir bir gün. sevseydi bi an bile gitmek aklına gelemzdi. yılların böyle geçip gitmesin benim bi konum var sevdiğim çoktan gitmiş başlığı istersen onu oku ibret al

Oluruna bırak pişman olursam dönerim ne demekktir yaaa...

Ayyy pişkinliğe bakar mısın. Bu nasıl bir terbiyesizlik!!
Sen de işin gücün yok oturup acaba pişman olacak mı diye mi düşüneceksin yani??
Nasıl da kendinden emin çocuk, tepene çıkarmışsın iyice.
Herhalde onu sevdiğinden, onu bırakamayacağından o kadar emin ki paşa gönlü ne isterse ona göre davranıyor, kendi bildiği gibi yaşıyor, acaba sen ne durumdasın düşünmüyor bile.
Bence bu kadar ezdirme kendini. Umursama böyle bir insanı, başın dik olsun biraz.

ya benım nıyetım hanı ben ona yalvrdm oda bana yalvrsn pişman olsn ıstıorm sızce nasıl ypcm bunu msj atmayarak aa bu bnı unuttmu korkusuna düşer mi?

bencede canım hiç takma o ne demek oyle yaa, sen oyuncakmısın canı isteyince seni yanına alcak canı istemeyip sıkıldıgında bitti ama ben belki donerim canım isterseye getircek bu ne boyle yaa hiç uzulme tatlım onun için vakini calmadıgı iyi olmus

bu çocuk kendisini ne sanıyor bu kadar havalanmış ve sanki ondan başka erkek yokmuş gibi davranıyor..
bırak canım ne yaparsa yapsın..
sanırım sendede hata var neye güvenerek onları sana yazmış ki
çok mu güven verdin bu kadar kendinden emin birisi..

ya benım nıyetım hanı ben ona yalvrdm oda bana yalvrsn pişman olsn ıstıorm sızce nasıl ypcm bunu msj atmayarak aa bu bnı unuttmu korkusuna düşer mi?

Bu zihniyette biri başkasıyla evlenseniz bile pişman olmaz...

Kaybetmekten korksa gitmez, "Pişman olursam dönerim" demez...

Bunun üzerine mesaj atmışsınız bu, "Dilediğinde dön, bekliyorum, istediğinle gez, dolaş; kabul ederim" anlamına gelir...

Bir de terk edilenler "Bana yalvarsın, pişman olsun" istiyorum diye kendini kandırmaktan vazgeçseler her şey daha iyi olacak...

"Zararın neresinden dönülse kar, ucuz atlattım" demeyi öğrenmek gerekiyor hayatta...

Terk eden dönerse pişman olmaz, pişman eder... Döndüğünde(dönerse) siz hala seviyor olacaksınız, daldan dala konmuş adamı yalvartayım derken kendinizi ona yalvarırken bulacaksınız... Sizi kaybetmekten korkmayan bir adama kendini kötü hissettiremezsiniz, kendi vazgeçtiği şey uğruna neden mücadele etsin ki?...

hiç düşünme artık bu çocuğu derim ben....o nedemek ya istersem gelirim diye bir şey varmı elinin altında hazır mı beklicekmişsin sende bu çocuk için mi yanıyorsun. bırak aşkından ölsemde sil at hayatındada oluruna bırakmak nasıl oluyormuş görsün..

Bunu söylememiş olmayı isterdim ama bence olan bu, erkek arkadaşın pişman olursam demekle 3. belki de 4. kişileri kastetmiş. :44:

Yarın öbür gün sana geri geldiğinde de "pişman" olmuş olacak, evet, çünkü başkalarıyla mutlu olamamış olacak. Bunu bile bile geri gelse de onu kabul edebilir misin? :26:

Sana tavsiyem o kişiye tamamıyla yol verip hayatına devam etmen...

oluruna bırak pişman olrsam dönerım
ne demektir bu. nasıl bir pişkinliktir. nasıl güveniyor kendine böyle. elinin altındasın her aradığında bulacak seni. bir köşeye bırakmış aklına eserse hatırlarsa bakacak o köşeye eğer mutluyse pişman değilse bakmak aklına bile gelmeyecek. bırak dönmesini bekleme. açık açık senden iyisini bulamazsam dönerim demek istemiş. dönse bile sen pişman oldun ama ben değilim gayet mutluyum desen çok daha iyi olur.

süper işte hep bu düşüncelerle yaşarsak hayatta hiçbir ilişkimizden mutsuz olmayız.biz hep ben dahil peşimden koşsun, pişman olsun, geri dönsün istiyoruz. aslında şükretmemiz gerekir.böyle bir insandan kurtulduk diye.
o aramıyosa siz de aramayacaksınız.ararsa da cevap vermiceksiniz.canının istediği gibi sizi parmağında oynatmamalı...

ben aramıyorum ki zaten o arıyo artık ama hanı gercekten böle hırs yaptm pısman etmem lazım onu nasıl yapıcam? pişman edip dönmeyıp bana yaşattıklarını yaşatmak ıstıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…