dogru dıyosunuz eger mesaj atarsa ne yapıyım?
merhaba yaklaşık 1.5aydır ayrıyız erkek arkdaşımla ama mesajlaşıodk ve bana oluruna bırak pişman olrsam dönerım dedı bnde msj atmayıp bırktm 4 gun sonra bna msj attı nasılsın dıe neyse cvp vrdm konuştk sonra kavga gıbı bsy oldu bu bana msj attı ıste hayatım boyunca attıgım son msj bu hoscakal dedı bnde kaçan kovalanır olsn dıe hoşcakal dedım ve aradan 4gun oldu hala msj atmadı sizce atar mı?
ya benım nıyetım hanı ben ona yalvrdm oda bana yalvrsn pişman olsn ıstıorm sızce nasıl ypcm bunu msj atmayarak aa bu bnı unuttmu korkusuna düşer mi?
ne demektir bu. nasıl bir pişkinliktir. nasıl güveniyor kendine böyle. elinin altındasın her aradığında bulacak seni. bir köşeye bırakmış aklına eserse hatırlarsa bakacak o köşeye eğer mutluyse pişman değilse bakmak aklına bile gelmeyecek. bırak dönmesini bekleme. açık açık senden iyisini bulamazsam dönerim demek istemiş. dönse bile sen pişman oldun ama ben değilim gayet mutluyum desen çok daha iyi olur.oluruna bırak pişman olrsam dönerım
Bu zihniyette biri başkasıyla evlenseniz bile pişman olmaz...
Kaybetmekten korksa gitmez, "Pişman olursam dönerim" demez...
Bunun üzerine mesaj atmışsınız bu, "Dilediğinde dön, bekliyorum, istediğinle gez, dolaş; kabul ederim" anlamına gelir...
Bir de terk edilenler "Bana yalvarsın, pişman olsun" istiyorum diye kendini kandırmaktan vazgeçseler her şey daha iyi olacak...
"Zararın neresinden dönülse kar, ucuz atlattım" demeyi öğrenmek gerekiyor hayatta...
Terk eden dönerse pişman olmaz, pişman eder... Döndüğünde(dönerse) siz hala seviyor olacaksınız, daldan dala konmuş adamı yalvartayım derken kendinizi ona yalvarırken bulacaksınız... Sizi kaybetmekten korkmayan bir adama kendini kötü hissettiremezsiniz, kendi vazgeçtiği şey uğruna neden mücadele etsin ki?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?